Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Атлетико Мадрид го елиминира Челзи во полуфинале ЛШ, па сега ти види. Челзи секако се смета за главен европски конкурент од англиските клубови.Како и да е, голем успех за нив, ама Ла Лига не е ПЛ.
Што е чудно? Ако мислеше на името, погледни ми го јузеротwtf Vassiriki Diaby?![]()
sam se kontriras vo postov![]()
Не е битно шо сезонава нема некој придонес Полди за Арсенал, туку е битен неговиот став во однос на Арсенал (за разлика од да речеме рвп, насри, фабрегас...)Многу ни мења нас Полди![]()
Нека му понудат дупло поголема плата да го видеш неговиот односНе е битно шо сезонава нема некој придонес Полди за Арсенал, туку е битен неговиот став во однос на Арсенал (за разлика од да речеме рвп, насри, фабрегас...)
Шо знам, некако ми е малце веројатно дека ќе не заебе и покрај поголемата плата зошто имам чувство дека сака да си се врати во Келн (или кој и да беше неговиот германски тим) и таму да си ја заврши кариерата.Нека му понудат дупло поголема плата да го видеш неговиот однос
Оти вака нели на М.утд му е гарантирано трето место![]()