UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
ЦЦцц не ми се верува ....... :facepalm::facepalm:
Не ти се верува дека ЦСКА напаѓаа цело второ полувреме и постигнаа 2 гола? Нели тоа сакаше ти од нив?

Нека ги исфрли УЕФА Сити од ЛШ, за да им направи услуга. Бар нема да се срамотат секоја сезона. Лани ни сами не знаат како ја поминаа групата. Среќа мизерна група имаа, сега нема шанси да поминат.

Премиер лига е безвеза, не е Сити јак. Затоа им се шампиони, а ко ќе дојди ЛШ незнаат кај тераат.

Загрев.

Не е можно бе, очајни беа ЦСКА, додека Сити у прво полувреме играа добро, но у второ беа ко од марс паднати. Интересно ќе биде вечер Рома да тепа, и мора да тепа! FORZA ROMA!

И ја очекувам победа на волчицата , а и би требало дома да си тепаат поштено :D

Пелегрини је мало нервозан во пост меч интервјуто.

Џони не читав наназад Рома-Баерн шо ја стај? :D[DOUBLEPOST=1413916053][/DOUBLEPOST]Line up FCB / Aufstellung: Neuer - Alonso, Benatia, Lewandowski, Robben, Boateng, Bernat, Götze, Lahm (C), Müller, Alaba |

Да беше Елче рецимо, племето ќе им го ебеше на русиве така? :icon_lol:

Сити е Шампион на Англија,еквивалентно на тоа Атлетико Мадрид е шампион на Шпанија а не Елче.....[DOUBLEPOST=1413916189][/DOUBLEPOST]
Џони не читав наназад Рома-Баерн шо ја стај? :D |

шо ме мислите мене бе милионер?..внук на Мијалков?..што да ставам мајката ми ја изебаа и кладилници и се,денар скршен појќе немам да ти се плукнам и во кладилници и во се...ќе почнам пак на работа да одам бидејќи ова не се издржва...се да му ебам

Дајте добро стримче за Рома-Баерн....

Ајде поглеајте малце фудбал како играат прави мајстори.....Остајте Сити мутавите

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom