UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Треба да си талентиран тренер за да успее ваква полуекипа да те напика во шише

која беда беа 2 полувреме сити, јас па и 2 ја играм ми ги искинаа живци, црнците ниту еден неиграше асално Туре изгледаше како да го викале во маало им фалел играч па да пополни место, најсељачка екипа се во ЛШ

која беда беа 2 полувреме сити, јас па и 2 ја играм ми ги искинаа живци, црнците ниту еден неиграше асално Туре изгледаше како да го викале во маало им фалел играч па да пополни место, најсељачка екипа се во ЛШ

Па нормално дека ќе бидат беда кога ги повлекол сите играчи назад, а може слободно да ја врти топката со оглед на тоа какви мајстори има. Глупак.
Овој па Милер празен гол успеа да промаши, све им ебам :facepalm:

Добро бе овој судијата не му беше срам..на 0-2 чист пенал за Сити не го свирна,сега уште посмешен свири за ЦСКА..не му е срам бе се да му ебам понајмило да умри дај боже во некоја река да се удави и децата сосе жена и цела фамилија рак да фатат копиле смрдено...

Не е можно бе, очајни беа ЦСКА, додека Сити у прво полувреме играа добро, но у второ беа ко од марс паднати. Интересно ќе биде вечер Рома да тепа, и мора да тепа! FORZA ROMA!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom