Не се секирај секогаш се почнува со по 1 позиција и подоцна ако играат играчите на друга позиција од најавената ќе им биде додадена и втора, трета итн.[DOUBLEPOST=1413473157][/DOUBLEPOST]Значи гледам сите паничите за истото.Многу лоша работа што немаат по две позиции како лани играчиве...
Да и ја прочитав дека нема врска со сетинзите на лигата ќе им се додадат двојни позиции на играчите..]И да не заборавам, чисто информативно, до газдите на Durant, LeBron, Love и Davis: Заинтересиран сум!!! Праќајте трејд понуди
Што сакаш за Дурант?Да и ја прочитав дека нема врска со сетинзите на лигата ќе им се додадат двојни позиции на играчите..
Иначе целиш високо со играчиве , што си подготвен да дадеш за Дјурант, и тоа што нема да игра првите месец дена на ја намалува цената кај мене да си знаеш
Ја сум заинтересиран за Центри пред се Драмонд, и плејмејкер еден ми треба пошто сум само со Монта Елис...
Имам крила на кило, Џош Смит, Кевин Гарнет, Нене Хиларио, Амаре и Зи-Бо !!
Све је на продају !!
Сега за сега не го давам DavisИ да не заборавам, чисто информативно, до газдите на Durant, LeBron, Love и Davis: Заинтересиран сум!!! Праќајте трејд понуди
Points (PTS) 1Kои други категории други ги ставате освен FG%,FT%,PTS,REB,ASS,STL,BLK?
Еве ги има...Има и со по три позицииШто бидна со двете позиции на играчите, ќе биде така или не?
Реално да, дадов доста повеќе за Леброн, али ипак Леброн си е ЛебронЛеле трејдот!!! Portland мислам ќе добие повеќе