Телефон vs. Телефон - Тема за споредби, искуства и препораки

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Еве и тука малце да придонесам за заштита на купувачите или за проверка на тие веќе што купиле Mi телефон.

MI Anti-Fake e програм кој врши Идентификација на вашиот Xiaomi телефон, и проверка на неговата оригиналност.
Програмот е направен од страна на најголемата група на девелопери за MIUI која се вика MIUI Adria (каде и ние сме членови, т.е. фамилија :) ), во директна соработка со Antutu кој е познат по своите benchmark програми нели.

Програмот се инсталира како секој друг програм, со овозможен ROOT пристап, и за правилна работа треба интернет конекција, затоа што се поврзува со серверите на фабриката за проверка.

Моментално MI Anti-Fake може да ги провери следниве модели: MI 1, Mi 2/2A/2S, MI 3, MI4, Redmi 1/1S, Redmi Note, а наскоро и другите што излегуваат.

Голема благодарност до нашите пријатели http://adria.mobiledevs.net

Симнете го тука: DOWNLOAD
И на кинезот ли има кинеска копија ? :confused:

Колку е прајс рејнџот?

М8 Оne не вреди. Ама уопште.....20.000 за S400 нема шанси.

гледав денеска во амц Lenovo a328 за 5700 ден и делува како доста солидна машина quad core 1.3 so 1гб рам ама до сега ни сум користел па ни сум видел леново има некој искуство со овај моб ?

Прашање , која солуција за мобилен е подобра да ја купам - Gigabyte Mika M2 ili Xperia M2 ??

Прашање , која солуција за мобилен е подобра да ја купам - Gigabyte Mika M2 ili Xperia M2 ??
Xiaomi е подобар од овие шо наброја го има во рамстор само што ќе влезеш веднаш се гледа TNT Market

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom