Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Кажи ни и ти кој те нервира највеќе а кого највеќе поштуваш. Сите така почнуваат со постовите :D:D
Сите сте ми донекаде ок само рики не знам зошто вака го третирате инаку он најголем ливерпул фан ми изгледа се со емоци пишува :vozbud:

<3 <3 <3 :love:

Не им се секирај ти, ме омаловажуваат само тие што знаат дека сум попаметен од нив, хејтери :)

Брат со Реал ли да се надеваме на нешто ?
Дај да си ги тепаме КПР каков Реал.
Исто ко Брегалница да одмара играчи за со Ливерпул. :) Едино ако се смилуваат и ни пуштат некое бодче.Од Базел губиме не заебавај.
Џерард го чекам на АМ да изигра утакмицава.
Џонсон нормално треба да си ја земе позицијата таман имаше уште недела-две да се врати кондиционо.
Ален ако е фит да,го очекувам у прва постава. Стариџ нормално.[DOUBLEPOST=1413554510][/DOUBLEPOST]

Овој незнае изгледа колку е убав стадионот и колку добра публика имаме. Мисир е прв сакал да биде.:)
Брат......изгледа си го заборавил моментот со Досена.

Ќе биде весело.

Брат со Реал ли да се надеваме на нешто ?
Дај да си ги тепаме КПР каков Реал.
Исто ко Брегалница да одмара играчи за со Ливерпул. :) Едино ако се смилуваат и ни пуштат некое бодче.Од Базел губиме не заебавај.
Џерард го чекам на АМ да изигра утакмицава.
Џонсон нормално треба да си ја земе позицијата таман имаше уште недела-две да се врати кондиционо.
Ален ако е фит да,го очекувам у прва постава. Стариџ нормално.[DOUBLEPOST=1413554510][/DOUBLEPOST]

Овој незнае изгледа колку е убав стадионот и колку добра публика имаме. Мисир е прв сакал да биде.:)
Брат......изгледа си го заборавил моментот со Досена.

Ќе биде весело.

Знам дека (мислам дека беше истата година кога почина Тоше), игравме против Хрватска за квалификации, и дека цела Хрватска репрезентација беше дојдена Крушево. Ама Ловрен не би требало да бил во тимот тогаш. Да му ебам педерот, кај иди Крушево, кај не се јавува. Да е Туре да видиш дали нема да се јави. Сигурно за муфте, газ дава. :D

Инаку Пеџа гледам ме изрекрамирал добро овде, ама сега за Дипломскава кога ќе дојди, е тогаш ќе биди дури јакото. :D
A ne vikas peder krusooski

Divider is GOD

Пак се повреди овој бе му ибам стаклениот. :mad:

Е јебига куме, мораме да се научиме на вакво сценарио....ама не ме интересира дали се повредил Стариџ или не, таму има уште 23 здрави играчи, за кои сите ние овде тврдевме дека се квалитетни. И неќам да слушнам алиби за евентуален неуспех, дека Стариџ бил крив. Маркец е платен 20 милиони па ете му шанса да се докажи, а не да се пичка и да се крие од топка, ете му нова шанса на Ламберт да го постигне првенецот за неговиот сакан клуб, а после него и уште неколку, ете му шанса и на Борини да го докажи тоа што го има за докажување заради што одби 2-3 клуба во летото.....

Последно уредено:
Абе тие докажуваа и досеа, ама ништо не докажаа. Туку тури му пепел, пациентиве треба и само со Ламберт напред да ги тепаме. Само знаејќи не нас, Чорлука ќе ни ја стегне од 20 метра.

Абе тие докажуваа и досеа, ама ништо не докажаа. Туку тури му пепел, пациентиве треба и само со Ламберт напред да ги тепаме. Само знаејќи не нас, Чорлука ќе ни ја стегне од 20 метра.

Мислиш Крајнчар? Или пак Хоилет? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom