Кажи ни и ти кој те нервира највеќе а кого највеќе поштуваш. Сите така почнуваат со постовите
Сите сте ми донекаде ок само рики не знам зошто вака го третирате инаку он најголем ливерпул фан ми изгледа се со емоци пишува![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кажи ни и ти кој те нервира највеќе а кого највеќе поштуваш. Сите така почнуваат со постовите
Сите сте ми донекаде ок само рики не знам зошто вака го третирате инаку он најголем ливерпул фан ми изгледа се со емоци пишува![]()
Брат......изгледа си го заборавил моментот со Досена.Брат со Реал ли да се надеваме на нешто ?
Дај да си ги тепаме КПР каков Реал.
Исто ко Брегалница да одмара играчи за со Ливерпул.Едино ако се смилуваат и ни пуштат некое бодче.Од Базел губиме не заебавај.
Џерард го чекам на АМ да изигра утакмицава.
Џонсон нормално треба да си ја земе позицијата таман имаше уште недела-две да се врати кондиционо.
Ален ако е фит да,го очекувам у прва постава. Стариџ нормално.[DOUBLEPOST=1413554510][/DOUBLEPOST]
Овој незнае изгледа колку е убав стадионот и колку добра публика имаме. Мисир е прв сакал да биде.![]()
Брат......изгледа си го заборавил моментот со Досена.Брат со Реал ли да се надеваме на нешто ?
Дај да си ги тепаме КПР каков Реал.
Исто ко Брегалница да одмара играчи за со Ливерпул.Едино ако се смилуваат и ни пуштат некое бодче.Од Базел губиме не заебавај.
Џерард го чекам на АМ да изигра утакмицава.
Џонсон нормално треба да си ја земе позицијата таман имаше уште недела-две да се врати кондиционо.
Ален ако е фит да,го очекувам у прва постава. Стариџ нормално.[DOUBLEPOST=1413554510][/DOUBLEPOST]
Овој незнае изгледа колку е убав стадионот и колку добра публика имаме. Мисир е прв сакал да биде.![]()
A ne vikas peder krusooskiЗнам дека (мислам дека беше истата година кога почина Тоше), игравме против Хрватска за квалификации, и дека цела Хрватска репрезентација беше дојдена Крушево. Ама Ловрен не би требало да бил во тимот тогаш. Да му ебам педерот, кај иди Крушево, кај не се јавува. Да е Туре да видиш дали нема да се јави. Сигурно за муфте, газ дава.
Инаку Пеџа гледам ме изрекрамирал добро овде, ама сега за Дипломскава кога ќе дојди, е тогаш ќе биди дури јакото.![]()
Абе тие докажуваа и досеа, ама ништо не докажаа. Туку тури му пепел, пациентиве треба и само со Ламберт напред да ги тепаме. Само знаејќи не нас, Чорлука ќе ни ја стегне од 20 метра.
Ццц Рики бе, Рики бееее...Чорлука еден![]()
Крањчар де. Остај, се напив малцеМислиш Крајнчар? Или пак Хоилет?![]()
Крањчар де. Остај, се напив малце![]()