Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

O

ob1

Гостин
А кај нас беше тактика на ЛВГ не е битно колку гола ќе примиме важно повеќе да дадеме. Кастиел е добар позади ама и доста време поминува напред, номоре (беше кај нас) напаѓач, видук напаѓач(10ка добро ајде), карамела напаѓач, шури и он ти повеќе за напред одколку за позади и коа ќе видиш позади остануваме јас и стефан. Не дека никој од другиве незнае да игра позади и не дека никој од другиве екипи незнае да иде напред ама ние позади бевме сакати а бевме па напред појаки од другите. Иако и оваа поделба сега е супер, важно да се изигра и да има дружење се друго е во втор план. Затоа и се прават комбинации за да не е битно дали си победил или не после одредено време да искачаш
А ја? :(
Дај бе и мене пофалете ме малце, ми паѓа морал.. :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
А да знаете Оби со самото свое присуство колку му помага на тимот еј, зголемува Chemistry (y)

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
И вие шо напраивте, као третиот тим да го измислил фудбалот. Ко прво, јас играм после 20 дена неиграње, улежан сум, ко никој. Плус 2 недели сум болен, а и сеуште се осеќам за никаде. Полуболен ќе играм. Со Видук прв пут играм, а и иаме нерасчистени сметки од пред 2 години, може ќе фатиме да се расправаме сред утакмица, бар тоа ни е у план. Трето, дресовиве на мојот тим на Манчестер и Ливерпул потсеќаат, уште еден малер.

Се шалам, океј е последната поделба. Со Андреј, бевме малце појаки од другите. Сега сме таман. А и секогаш една екипа мора за нијанси да е поразлична од друга. По квалитет сите се исти, само не и по разновидност. Едни имаат едни подобри страни, другите имаат други.
Се гледаме во недела.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Чим се тимовите средени, ајде да ги договориме дресовите па нека има уште 20 страни до недела кој во која боја ќе игра :D.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Чим се тимовите средени, ајде да ги договориме дресовите па нека има уште 20 страни до недела кој во која боја ќе игра :D.
Си пишува.
Првиот тим се бели
Вториот црни
Третиот црвени

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ја сум и за уште еднаш да ги тагнеме сите, некој да не виде погрешна листа пошто 5 пати ги напраивме тимовиве. А за боја не е толкав проблем пошто имаат различни маркери таму, али не ќе е лошо и од дома да си зееме со одредена боја за да не се замараме. Јас би сакал мојот тим да носи црни маици, мада Форца ќе ме кара :D

D

Deleted member 70912

Гостин
Јас протестирам против црни маици, ќе направите мали промени, ние у бели ќе играме :D :D Договорено? Договорено. :icon_mrgr:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.905
Поени од реакции
67.560
Јас ќе го повредам @vidooq не се секирајте :icon_mrgr: :P
Нагази го само. :pos:

Мислам дека вака некако се најизбалансирани тимовите, ги знам неколкуте играчи што се за Арсенал, Инферно ми е енигма кај нас.
Иначе, сега поубаво загледав, играм со 2-ца Реаловци, па ако видите вакво нешто на терен, да знаете дека го "дискутираме" непостоечкиот црвен картон на Нани.

Последно уредено:
C

Castiel

Гостин
Јас поима немам не ме јачајте. :D
Ама битно е да се дружиме и да го победиме Рики. :D

А публиката до кај е бе? Нели некој публика ќе собираше? @Castiel ти си по овие работи. :D
@wiksa има другарки...ама ако донесе ќе го мотивираме Рики ептен и нема да може да го чува никој :D башка спомнаа @Ilumious Ќе била до толку љубезна да дојде со другарки за да бидат сведоци на ваков спектакл... :D[DOUBLEPOST=1413535193][/DOUBLEPOST]
Јас протестирам против црни маици, ќе направите мали промени, ние у бели ќе играме :D :D Договорено? Договорено. :icon_mrgr:
само немој да дајваш ко овие твоиве од шпанија :D :D

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Лажат за Епсилон.

Сериозно, ако сме толку јаки јас самиот ќе речам да направиме распределба. :)

Ми се допаѓа последната распределба, ако ништо друго според никовите, звучат badass.
Таман никот ми одговара на стилот. Арогантен и самобендисан со една нога :)

Kajgana Shop

На врв Bottom