Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.481
Леле,пред да идам на тренинг имаше 120 страни,сега има 142,имав 0 известувања,сега имам 8 + 7 тагови.Исчитав се некако,сфаќам дека сум баран ко Луис Назарио Де Лима Роналдо на времето и според се сум во екипа со топче и прилепчаните.
Добар сум?
Само не ми се свиѓа што ќе мора да ги полнам @vidooq и @Шурикен со голови,а дур бев до 137 страна мислев со нив сум.
Ххахах ќе биде супер еј :))

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
белине се пандан на Стоук, и по игра и по телесна конструкција и по тактика и по талент и по се...

*runs from thread*

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
белине се пандан на Стоук, и по игра и по телесна конструкција и по тактика и по талент и по се...

*runs from thread*
Јас кој треба да сум, крауч ? :D

Пејо, копач те напраја. хехехе пак ти џенка

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
Леле,пред да идам на тренинг имаше 120 страни,сега има 142,имав 0 известувања,сега имам 8 + 7 тагови.Исчитав се некако,сфаќам дека сум баран ко Луис Назарио Де Лима Роналдо на времето и според се сум во екипа со топче и прилепчаните.
Добар сум?
Само не ми се свиѓа што ќе мора да ги полнам @vidooq и @Шурикен со голови,а дур бев до 137 страна мислев со нив сум.
Ххахах ќе биде супер еј :))
Кај тренираш бе?

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Тим1 (бели): @@Epsilon, @@Cthulhu^,@@NomoregameS , @@Топче, @@Peja989, @@KembaW, @@Dr.House, @@Red John
Тим2 (црни): @@Del Piero best 10, @@Fastforza, @@Saeta Rubia, @@Biomage, @@The Edge^, @@Артиљеро, @@RickyLFC9,@@Kaiser
Тим3 (црвени): @@vidooq, @@Шурикен, @@INFERNO`, @@karamela123, @@Stefan-kobe, @@wiksa, @@ob1, @@Castiel

Конечниот...
Не бе не може вака, првиве четворица се исто многу јаки. NomoregameS останува у третиот тим. Може само Шурикен или Видук да се сменат со Инферно, друго никако.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.481
Не бе не може вака, првиве четворица се исто многу јаки. NomoregameS останува у третиот тим. Може само Шурикен или Видук да се сменат со Инферно, друго никако.
Нема врска брат,добри сме вака,кај тебе го имаш Дел Пиеро,Фаст,Саета,Кајзер,Артиљеро.
Во третиот се видук шури инферно и стефан кобе.
Првиот реално беше најслаб.
Океј сме вака нема проблем никаков.
И не ме шетајте ваму таму ко да сум ***** ебаго :D

Член од
26 октомври 2008
Мислења
615
Поени од реакции
377
Види го се буни за другите а не ја гледа нашава екипа :tapp:
Таман се сега како што треба.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Нема врска брат,добри сме вака,кај тебе го имаш Дел Пиеро,Фаст,Саета,Кајзер,Артиљеро.
Во третиот се видук шури инферно и стефан кобе.
Првиот реално беше најслаб.
Океј сме вака нема проблем никаков.
И не ме шетајте ваму таму ко да сум ***** ебаго :D
Абе батали нас, добри сме, третиве се катастрофа. Ќе не згазите сите вака, нема теорија, веруј ми, сигурен сум.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Овдека ти одговарам тебе и на мамбата заедно а гледам и биомаге реплицирал во мегувреме. Имајте во предвид дека имаме 3 тима луѓе влегуваш играш и после чекаш се ладиш подобро е да се помали интервалите на кои би се менувале. Јас викам да биде на најмногу 15 минути така добиваме 6 меча со оваа должина + 3 меча од по 10 минути на крај со што прави 1 тим да има 1 меч повеќе и заврш
Доброто во овој формат е што немора да има победник за да знаеш кој тим треба да искочи.
ќе фрламе паричка за кој како да игра ама еве проста поделба како би било
Битно да не е подолга утакмицата од 20 мин, за пократко се ми е ок што повеќето ќе прифатат како оптимум со оглед на вкупното време :).

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
И по колку пари треба од човек?

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk

O

ob1

Гостин
Следен пат ждрепка ќе направиме. Ќе има 8 шешира и во секој шешир ќе има по тројца играчи. Шеширите ќе бидат по јачина (првиот шешир, тројцата најдобри и така натаму) и ќе се влече. Како у ЛШ, така нема да има бунења и како се паднеме така ќе играме. :)

Член од
11 април 2012
Мислења
4.768
Поени од реакции
5.518
4000/24=џ ајде калкулус :)[DOUBLEPOST=1413499577][/DOUBLEPOST]
Следен пат ждрепка ќе направиме. Ќе има 8 шешира и во секој шешир ќе има по тројца играчи. Шеширите ќе бидат по јачина (првиот шешир, тројцата најдобри и така натаму) и ќе се влече. Како у ЛШ, така нема да има бунења и како се паднеме така ќе играме. :)
и сеа беше ждрепка, кај ти се паднало таму ќе играш :)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ок де и сеа што да праиме?

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
Или исто ко што ги напраи Викса, или само од таа распределба Видук или Шурикен да го сменат местото со Инферно, другото си е топ.

Kajgana Shop

На врв Bottom