UEFA Евро 2016 (квалификации)

Член од
15 декември 2009
Мислења
770
Поени од реакции
479
Немаше никакви слики или снимки од албански навивачи или трибини наменети за албански навивачи.
Јас колку што знам УЕФА се договори со двата фудбалски сојуза да нема гостински навивачи.

Да не се мисли на гостите во ложата?
Како и да е, леталото било контролирано надвор од стадионот, во непосредна близина.
Бог да чува,ни еден шипптар немаше на стадионот освен во ложата од каде беше управувано со знамето и леталката од страна на брат од шип'тарскиот премиер кој како секоја пи*ка веднаш се фатил за Американски пасош и кажал дека не можат ништо да му сторат.

Испред стадионот беше уште неколку иљади српски навивачи без карта,секако дека ниту еден шип'тар не можел надвор да управува а камо ли да дојде до стадионот.
Се гледа кој е шип'тар од 500 метри,по фаца се види,така да...

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.641
Поени од реакции
88.328
Не, стварно... кога ќе бидат изречени казните?

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Не, стварно... кога ќе бидат изречени казните?
Кога ќе престанат на Јувентус да им свират сомнителни пенали, е тогаш. :coffee:

S

Samurai_Sk

Гостин
Interesno mi e zs tolku zesko reagirate stanuva zbor za Srbija i nesto sto se sluci vo Srbija a ne vo Makedonija. Ne treba da ne zainteresira vopostvo ova vcera sto se sluci

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.635
Поени од реакции
59.559
Interesno mi e zs tolku zesko reagirate stanuva zbor za Srbija i nesto sto se sluci vo Srbija a ne vo Makedonija. Ne treba da ne zainteresira vopostvo ova vcera sto se sluci
У принцип друже ИСИС, нас не боли курот за вас и за Србите, али малку ни фати око мапата на Голема Албанија, во која има делови од Македонија.

Член од
11 октомври 2014
Мислења
11
Поени од реакции
8
У принцип друже ИСИС, нас не боли курот за вас и за Србите, али малку ни фати око мапата на Голема Албанија, во која има делови од Македонија.
Затоа извини што не ве подржуваме. Али не се плаши, пошто тука во Македонија што сакате можете да правите нема никој да се обиде да ве тепа или нешто слично. Не знаме на Велика Албанија со делови нод Мк, туку и позаебани работи можете на раат врз овциве да ги изведувате. како на пример, можете без око да ви трепне да масакрирате деца за Велигден, а и после да ги браните убијците, можете да ги тепате кафирчињата каде стигнете, во автобус или било каде. Можете и многу други работи да правите - да каменувате и сквернавите цркви и што ли уште не. Нема проблем, полицијата наша, е всушност ваша. Само коа ќе ги истепате нашите деца, ве молам вратете ги, ни требаат за на химна и знаме да стојат, а и споменициве да ги видат...

Да, не ве боли! Затоа и реагирате затоа што не ве боли :ROFLMAO:

А као беше кога Македонија го победи Србија, а голот беше дело на Агим Ибрахими? Радост или болеше, или и тоа и тоа :pos:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Освести се! У тетово, скопје и струга излегоа албанците на улица да ја слават гоелма албанија. У скопје се искршија автобуси и псотројки. И ние што треба според тебе да не не засега? Па затоа не начека не спремни 2001 затоа што тоа нас не ене засегаше што се случува во комшии.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.260
Поени од реакции
28.101
Дај подели од тоа чаирската дрога наваму . ИМАШЕ ДЕЛ ОД МАКЕДОНИЈА НА МАПАТА.
сега ок е ,читаш !?!?

Член од
3 мај 2012
Мислења
534
Поени од реакции
1.662
Не бе, зошто би не интересирало ? Голема Албанија, со пола Македонија на нејзе.

СЛАВЕЊЕ во Тетово, Струга и Скопје. Скршени автобуси, а сигурно и некое каурче вчера го јадело стапот.
Во никој случај не е ова со нас поврзано :icon_mrgr:

Дури и срам чувствувам, што му реплицирам на шипо. Со животно полесно ќе се разбереш.
Ама еве си ветувам, последен пат да реплицирам на некој од вас.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.358
Поени од реакции
18.473
Да, не ве боли! Затоа и реагирате затоа што не ве боли :ROFLMAO:

А као беше кога Македонија го победи Србија, а голот беше дело на Агим Ибрахими? Радост или болеше, или и тоа и тоа :pos:
колку што памтам славевме,имавме 2 победи во еден ден.

Kajgana Shop

На врв Bottom