UEFA Евро 2016 (квалификации)

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
Точно дека од албанец погадно нешто нема, али да гледаме реално.
Да бидеме среќни шо не игра Македонија со Албанија оти тешко нас, не шо они ќе си го маеа знамето туку едно и од нас гратис ќе добиеа, а тоа дека ќе скокни некој да го фати мало сутра, пола тим албански ни е.
Како шо тргнало нема да ми е чудно за некоја година да има повеќе Албанци одколку Македонци.

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.143
Поени од реакции
8.103
Нека скоцка некој некое меме за како Германците слават за светски шампион и овие дека пуштиле дронче или некој му манал тупаница на навивач.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.031
Поени од реакции
11.667
Но пак пуштањето на дронот не го оправдува тепањето на играчите од навивачи, не е виновен дронот што организаторот е неспособен да одржи ред на стадион каде немаше спротивно навивачи.

Сепак најголема и најдобра одлука била да нема албански навивачи, којзнае што ќе биднеше.

Што да ти одговарам за Косово је Србија?
А напад врз српски фудбалер од најмалку двајца албански фудбалери?

Викаш дека провокација е Косово је Србија, јас ти викам дека имаат основ да го викаат тоа со оглед дека Косово во моментов, па и во наредно време ќе биде „држава“, а и начинот на кој е „создадена“ таа држава.

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Прашањето треба да биде зошто се бунеа навивачите?
Го бранеа својот играч од луѓе заразени со некаква болест. Не им ги виде фаците на тие фудбалерите во бели дресови?

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.882
Поени од реакции
36.933
Изгледа и официјално орфи рама братот на еди рама е уапсен за раководење на инцидентот со знамето.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Јасно ми е зошто слават Албанците. Повторно се работи за тој менталитет кој преовладува кај сите нации во регионот.

Тоа е менталитет на ’ненаебливост’ и ’деструктивна креативност’. Се сведува на тоа кој кого заебал, некоја балканска итроштина... кај нас го имаш Итар Пејо. Или погледнете ги форумите. Не може никој да ги заебе Балканците, веднаш тие ги знаат сите светски заговори и задкулисни игри.

Е ова е прослава на тој менталитет...
Ова ќе да е најточната, најреалната, најпогодена да ја наречам - анализа и објаснување на ситуацијата.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Но пак пуштањето на дронот не го оправдува тепањето на играчите од навивачи, не е виновен дронот што организаторот е неспособен да одржи ред на стадион каде немаше спротивно навивачи.

Сепак најголема и најдобра одлука била да нема албански навивачи, којзнае што ќе биднеше.

Што да ти одговарам за Косово је Србија?
Сакаш да ти кажам што ќе биднело?
Сребреница шиптaрска верзија, е тоа ќе биднело.
Не ви е тоа кај нас па да си играте курташак и да праите што сакате.

Не ми се јасни глупердите, кај се на се се собрани 50 души со све новинари и делегации па уште тој ЛИЛА се дрзнува да се тепа за знамето. :pos:
Нормален ли си бе да ти се наебам у мозокот амебовиден.

Ама како и секогаш на крај ќе испадне дека србите сами го внеле знамето, сеа ќе бидат и казнети и дискфалификувани.
Ни ебаа мамето.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.354
Поени од реакции
84.577
Сега кога ќе размислам, место да си гледаме квалитетен фудбал во ЛШ, ние се расправаме за Албанци и Срби.

УА ПЛАТИНИ!!! :P :D
Која ЛШ бе?
Плус утакмиците од квалификации завршија пред саат време.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.457
Поени од реакции
14.894
За нација која е на такво интелектуално ниво и со низок културолошки напредок, летањето на знаме над стадион се смета за национален успех.

Што очекуваш од Албанци? Нобеловец по физика или биологија да дадат?
Друже не ја дирај ова тема... Што имаме ние дадено? Кој е наш најголем успех?

А да, на нас другите не ни дале да просперираме. Всушност, тоа е вистина... Ние чекаме другите да ни дадат, а не ние да се избориме, затоа и не постигнуваме успех на различни полиња. Па ни со државата која конечно ја имаме не знаеме да управуваме...

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.271
Поени од реакции
28.131
Све е тоа ок, спорт, вриење крв едно друго...
Не заземам ниедна страна и без никаква иронија ме интересира од некого, гледам сега у Тетово и Струга се слави нешто..
Што точно се слави?
Експејн самуан ту ми, плис...
Не ми е прашањето иронично, сериозно ми е и не сакам саркастични одговори. Плис.
Швајцарија зашто победи 0-4 после 2 пораза.

А

Атомската мравка

Гостин
Orfi Rama, brat albanskog premijera Edija Rame, uhapšen je večeras u VIP loži stadiona Partizana pod osnovanom sumnjom da je organizovao i rukovodio incidentom sa zastavom Velike Albanije posle kojeg je prekinuta fudbalska utakmica reprezentacija Srbije i Albanije, saznaje "Blic".

Kod Rame je nađen i daljinski upravljač kojim je lično upravljao bespilotnom letelicom koja je nosila zastavu Velike Albanije.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646

Kajgana Shop

На врв Bottom