UEFA Евро 2016 (квалификации)

М

Мартин^

Гостин
Во секој случај ако докажат дека е управувано од Албанец мислам дека ќе е службено за Србија.Али ќе видиме,нормално се ќе е на шпекулација вечерва така да нејќам да зборам пред време кој би бил казнет.
Иначе токму Митрович беше и најзапален пред утакмицава.Игра во Андерлехт и интересното што тренер на Андерлехт е Албанец.:)
:facepalm: Овој Митрович е со име Стефан и игра позиција Defender(center), за Фрајбург настапува, не е оној на којшто мислеше напаѓачот, Александар.

C

Castiel

Гостин
Но на карта на Голема Албанија вклучена е и територија на Македонија (барем на сите што сум ги видел до сега, веројатно и на ова исто), па ова е и провокација кон Македонците. Ова е само уште една причина плус што тука не наидувате на подршка.
Не збори така..они не се такви...никад немале такви намери... :D

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
И да, prazno, имаме право ние да се буниме, бидејќи на тоа картата на Голема Албанија, имаше и територија на Македонија. Плус не јади гомна дека сме биле за србите, барем на форумов тоа е тотално спротивно.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.031
Поени од реакции
11.667
Кажи што е разликата меѓу Косово је Србија со тоа мапа која сите знаеме дека не е реална, туку за инает се употребува.
Низ целиот натпревар имаше извикување Шиптарии, барем за расизам уефа не толерира, ќе видиме...
Ти објаснив јас што е разликата меѓу тоа и знамето. Косово не знам баш дали може да се нарече држава со оглед дека не ги исполнува сите критериуми за истото. Да не ти објаснувам, не знам ни дали ќе сфатиш. Албанци се извикуваше откако се пушти дронот со знамето.
Ни они не знаат зошто се радуваат.:vozbud::tapp:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Све е тоа ок, спорт, вриење крв едно друго...
Не заземам ниедна страна и без никаква иронија ме интересира од некого, гледам сега у Тетово и Струга се слави нешто..
Што точно се слави?
Експејн самуан ту ми, плис...
Не ми е прашањето иронично, сериозно ми е и не сакам саркастични одговори. Плис.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.620
Поени од реакции
5.259
Ти објаснив јас што е разликата меѓу тоа и знамето. Косово не знам баш дали може да се нарече држава со оглед дека не ги исполнува сите критериуми за истото. Да не ти објаснувам, не знам ни дали ќе сфатиш. Албанци се извикуваше откако се пушти дронот со знамето.
Ако не си го следел натпреварот, простено ти е.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
:facepalm: Овој Митрович е со име Стефан и игра позиција Defender(center), за Фрајбург настапува, не е оној на којшто мислеше напаѓачот, Александар.
Така е,ја сум грешката се извинувам.Не знаев дека имало двајва со исто презиме.:oops:

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.031
Поени од реакции
11.667
Ако не си го следел натпреварот, простено ти е.
Па не го гледав, ок, ете и први да почнале да викаат. Тоа не ги оправдува Албанците да пуштат дрон со знаме што е политичка провокација. И двете страни прават прекршок во случајот, ама ти сакаш да испадне дека Албанците се чисти, жртви, ми нисмо одавде и слични фори. И пак одбегна да ми одговориш за тоа со Косово је Србија, од разбирливи причини.[DOUBLEPOST=1413321853][/DOUBLEPOST]
Ќе се важи како провокација ако ги спомнам Ратко Младиќ и Радован Караџиќ во постов?!
Па мислам дека не би требало, тоа БиХ ако игра ќе се важи за провокација. :D

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Камо така да се радуваа и кога игра репрезентацијата која е и нивна...
Па тоа е и нивна репрезентација ;)
Тоа што ние сакаме да си фантазираме нешто друго тоа е некоја трета работа.

Само интересна работа што колку се попалија Албанците на оваа утакмица,а кај Србите no fucks given расположение.

Kajgana Shop

На врв Bottom