UEFA Евро 2016 (квалификации)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Според Puno, српските тајни служби го управувале авиончето. :icon_lol:

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Дека се подли и одвратни до немај каде само потвврдија со ова,ама пак ќе кажам капа (или кече:D) мора да им се симне за тоа како го смислиле ова.

п.с А зашто после сликава не го уапсат Србите Цана,па да му здрват притвор некој :pos:
Ќе биде тоа циркус :vozbud:

Иначе нов термин во авијацијата од сега постои - Шипокоптер :pos:

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.882
Поени од реакции
36.934
Србиве не смее да ги пуштат да си одат надвор од стадион. Дур некој од делегацијата не го посере далинското за авиончето нема дома одење.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
УЕФА се бори и против политиката во фудбалот и против насилството. Ако тоа навистина е така, тогаш треба да има изедначени казни и за двете страни, енд оф факинг стори.
Да им даде по еден бод на двете репрезентации? :icon_lol:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.423
Поени од реакции
39.003
Прашањето треба да биде зошто се бунеа навивачите?
Зошто се правиш бујка , како да не знаеш дека националната толеранција меѓу Србија и Албанија е не ептен ниско ниво.

Замисли да ти дојдам дома со маица на која пишува Пуно е педериште? Ќе ми свариш кафе или ќе ме маваш? Ај оди прди у џамија ајде не се прави жртва.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.620
Поени од реакции
5.259
Зошто се правиш бујка , како да не знаеш дека националната толеранција меѓу Србија и Албанија е не ептен ниско ниво.

Замисли да ти дојдам дома со маица на која пишува Пуно е педериште? Ќе ми свариш кафе или ќе ме маваш? Ај оди прди у џамија ајде не се прави жртва.
Да ве потсетам дека немаше албански навивачи.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.031
Поени од реакции
11.667
Да им даде по еден бод на двете репрезентации? :icon_lol:
Тоа и да сакаат не смеат, не е изиграно таму колку требаше, 75% од утакмицата, колку и да е. Да се преигра на празен стадион + уште една утакмица пред празен за Србија и 2 пред празен за Албанија (или само оваа пред празен и една за Албанија). Секако и соодветни парични казни.

Значи ти сакаш да не' убедиш дека некој Србин сам си го леткал дрончето за да предизвика не знам што. :pos::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::facepalm::facepalm::tapp::tapp::tapp: Жими се, боље си од Дарди, мада нема да ме чуди да станува збор за ист лик.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.824
Поени од реакции
115.887
Сакаш број на психијатар?
Друже, на вас ни психијатар ни свети психијатар не ви помага. Племе си е племе, нема спас од вас. На урбан човек можеш да му објасниш и да те разбере, али на планинар тешка работа.

Ај еве ти објасни ми вака со што го оправдуваш ова од албанската страна? Прелетува хеликоптер со знаме на Голема Албанија и вие наоѓате оправдување. Кое е оправдувањето ај објасни ми.

ultras1988

4600
Член од
6 февруари 2014
Мислења
3.031
Поени од реакции
7.145
Го фатиле типчето брат на претседателот на Албанија како разбрав ќе има фешти ако е точно

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Ако се докаже дека леталово е управувано од делегацијата тогаш мислам дека Албанија ќе е таа што ќе е казнета.На некој начин би било мешање на политика во спорт од страна на официјални лица на самата репрезентација.Би требало да има некоја одредба поврзана со политика во УЕФА.
Но само доколу е управувано од официјално лице,зошто по нет прочитав такво нешто.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Србиве не смее да ги пуштат да си одат надвор од стадион. Дур некој од делегацијата не го посере далинското за авиончето нема дома одење.
сега прочитав на српски сајт дека ова било управувано од ложата колку е вистина ќе видиме :D

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.031
Поени од реакции
11.667
Ако се докаже дека леталово е управувано од делегацијата тогаш мислам дека Албанија ќе е таа што ќе е казнета.На некој начин би било мешање на политика во спорт од страна на официјални лица на самата репрезентација.Би требало да има некоја одредба поврзана со политика во УЕФА.
Но само доколу е управувано од официјално лице,зошто по нет прочитав такво нешто.
Нема врска мислам, се случувало да има инциденти од страна на навивачи од трибина, па гостинската екипа/репрезентација да го јаде. Типичен пример, мислам Италија-Србија во Џенова, кога нели го палеа знамето на Албанија.

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.860
Поени од реакции
2.762
На стадион да немаше, али Ултрас Албанија ставаа слики по интернет дека се во Београд, лепеа налепници низ градот, а онакво авонче што прелета низ стадион може да се контролира од километар.

Kajgana Shop

На врв Bottom