H
HoT IcE
Гостин
Dude just go into the fap cave for another two years.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа тешко, он има доста резервни типки на располагање и богато сексуално искуство.Dude just go into the fap cave for another two years.
И затворот е само просторијаСите како личности се различни и неможе баш сите да се стават у ист кош, баш заради тоа што имаат ист број на години. Годините се само бројка !!!
Then Sir, shall I recommend ban?Тоа тешко, он има доста резервни типки на располагање и богато сексуално искуство.
Читај тука. Не е у питање некој рандом нуб.
Then Sir, shall I recommend ban?
Не мешајте сериозна врска со авантура. Баш поради тоа сум убеден дека оваа девојка е таа со која сакам да бидамТоа тешко, он има доста резервни типки на располагање и богато сексуално искуство.
Читај тука. Не е у питање некој рандом нуб.
има сестра 19 годиниJa na 16 godini igrav dzamija pred zgrada I, prvriot detcko koj epten neznaese da se baknuva (mislis cela faca ke ti ja progolta) .. nejse I on imase 17 taka da mu se prostuva.
No, denesniste 16 godisni devojki se sasvim neso drugo moze zeden niz voda da te projde I plus nadareni ko za dvajseikusur tesko deka ke ostanes miren I omalaksan.
Ama pa soznaes kaj ti bila srekjata de
p.s brat ima?
Не мешајте сериозна врска со авантура. Баш поради тоа сум убеден дека оваа девојка е таа со која сакам да бидам[DOUBLEPOST=1413149909][/DOUBLEPOST]
има сестра 19 години![]()
Се зезам бе. Знам за многу врски измеѓу полнолетни и малолетни. Ви се толерира разликата до негде, луѓе порано стапувале во брак со такви 16/22 комбинации + не е дете и според повеќето сексолози, девојките генерално се психолошки зрели за секс на 16 така да праи си го меракот. Од морална перспектива не гледам проблеми, али од правна перспектива ко што ти кажаа повеќето има.Не мешајте сериозна врска со авантура. Баш поради тоа сум убеден дека оваа девојка е таа со која сакам да бидам[DOUBLEPOST=1413149909][/DOUBLEPOST]
има сестра 19 години![]()
Ништо ти непраиш со вакво размислување, џабе муабетиве.За да одиш у затвор прво треба некој да те пријави да те гони. Ако она е свесно и по своја желба со мене и нејзините немаат ништо против, зошто тогаш би одговарал пред закон ? Па нели има 16 годишни во брак ? Епа која е тогаш разликата? Не сум ја силувал ниту присилил на нешто. Да појаснам дека доколку не се согласат нејзините за нас не би правел ништо