Заљубени во малолетно лице ....

• Креатор на темата Креатор на темата zlatnodete
  • Време на започнување Време на започнување
Сите како личности се различни и неможе баш сите да се стават у ист кош, баш заради тоа што имаат ист број на години. Годините се само бројка !!!

Сите како личности се различни и неможе баш сите да се стават у ист кош, баш заради тоа што имаат ист број на години. Годините се само бројка !!!
И затворот е само просторија :icon_lol:

Тоа тешко, он има доста резервни типки на располагање и богато сексуално искуство.
Читај тука. Не е у питање некој рандом нуб.
Then Sir, shall I recommend ban?
Alfred-Pennyworth-batman-begins-11594932-503-243.jpg

Можеш да пробаш, и најверојатно нема да одиш у затвор ама таа врска нема сјајно да заврши. За џабе ќе си потрошиш 4-5 години со девојче мало, кое после ќе те остави у нејзините најдобри години а ти ќе немаш коса више. Уште не си со нејзе, да речеме се фатите и ти рече нема секс додека она не сака, па молење, па 6-7 месеци досаден секс, нејќам ова нејќам она. Абе фати си постара и искусна да те види Господ. Kids these days.

Ja na 16 godini igrav dzamija pred zgrada I, prvriot detcko koj epten neznaese da se baknuva (mislis cela faca ke ti ja progolta) .. nejse I on imase 17 taka da mu se prostuva.
No, denesniste 16 godisni devojki se sasvim neso drugo moze zeden niz voda da te projde I plus nadareni ko za dvajseikusur tesko deka ke ostanes miren I omalaksan.
Ama pa soznaes kaj ti bila srekjata de :)

p.s brat ima?

Тоа тешко, он има доста резервни типки на располагање и богато сексуално искуство.
Читај тука. Не е у питање некој рандом нуб.
Не мешајте сериозна врска со авантура. Баш поради тоа сум убеден дека оваа девојка е таа со која сакам да бидам :)[DOUBLEPOST=1413149909][/DOUBLEPOST]
Ja na 16 godini igrav dzamija pred zgrada I, prvriot detcko koj epten neznaese da se baknuva (mislis cela faca ke ti ja progolta) .. nejse I on imase 17 taka da mu se prostuva.
No, denesniste 16 godisni devojki se sasvim neso drugo moze zeden niz voda da te projde I plus nadareni ko za dvajseikusur tesko deka ke ostanes miren I omalaksan.
Ama pa soznaes kaj ti bila srekjata de :)

p.s brat ima?
има сестра 19 години :)

Не мешајте сериозна врска со авантура. Баш поради тоа сум убеден дека оваа девојка е таа со која сакам да бидам :)[DOUBLEPOST=1413149909][/DOUBLEPOST]

Niso strasno togas, slobodno osmelise :)

Се зезам бе. Знам за многу врски измеѓу полнолетни и малолетни. Ви се толерира разликата до негде, луѓе порано стапувале во брак со такви 16/22 комбинации + не е дете и според повеќето сексолози, девојките генерално се психолошки зрели за секс на 16 така да праи си го меракот. Од морална перспектива не гледам проблеми, али од правна перспектива ко што ти кажаа повеќето има.
Глеј да не си имаш фрки со полиција пошто уште малце ќе почнат да воведуваат казни и за ствари ко ова сем ако не си Ахмети или Мијалков, тогаш можеш да рејпаш 5 годишни деца, ќе ти направат статуа и ќе станеш херој, евентуално ќе добиеш и работа во градинка.

За да одиш у затвор прво треба некој да те пријави да те гони. Ако она е свесно и по своја желба со мене и нејзините немаат ништо против, зошто тогаш би одговарал пред закон ? Па нели има 16 годишни во брак ? Епа која е тогаш разликата? Не сум ја силувал ниту присилил на нешто. Да појаснам дека доколку не се согласат нејзините за нас не би правел ништо

За да одиш у затвор прво треба некој да те пријави да те гони. Ако она е свесно и по своја желба со мене и нејзините немаат ништо против, зошто тогаш би одговарал пред закон ? Па нели има 16 годишни во брак ? Епа која е тогаш разликата? Не сум ја силувал ниту присилил на нешто. Да појаснам дека доколку не се согласат нејзините за нас не би правел ништо
Ништо ти непраиш со вакво размислување, џабе муабетиве.

На 16 години, по закон со судска дозвола/решение може и да ја венчаш. :icon_mrgr:

Немам намера да помагам на некој со далеку побогат сексуален живот од мојот - дури може и некоја вуду кукла да измалтретирам за да не биде работата, од завидлк.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom