Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
БРАНИСЛАВ ИВАНОВИЧ У УСТА ДА ТИ СВРШИ ЦЕЛ ШАБАЦ У УСТА ДА ТЕ ЕБЕ ПОЛА ЕРМЕНИЈА МКХТАРИЈАН ДА ТИ СВРШИ НА ТРЕПКИ МАМЕТО ДА ТИ ГО ЕБАМ

Романија ми е и мене кец,ама страв ми е да ја одиграм бидејќи двете земји смртно се мразат и да не се повампират денеска Унгарците и да извадав највеќе бод,пошо претходно изгубија од Северна Ирска,па сега да пробаат да се извадат.

Шкотска е сигурен кец според мене,нема што да бара Грузија вечерва.

Полска ме влече накај ГГ3+ и Алкоркон 1,бидејќи Осасуна има играчи со репрезентативни обврски и двајца повредени играчи,па ќе земаат од младинските категории за оваа утакмица

то је то народе.

БРАНИСЛАВ ИВАНОВИЧ У УСТА ДА ТИ СВРШИ ЦЕЛ ШАБАЦ У УСТА ДА ТЕ ЕБЕ ПОЛА ЕРМЕНИЈА МКХТАРИЈАН ДА ТИ СВРШИ НА ТРЕПКИ МАМЕТО ДА ТИ ГО ЕБАМ
Да ја имаше оваа шанса за гол во 95 минута во премиер лигата играјќи за Челзи сигурно ќе дадеше гол,али сега играше за Србија па немаше потреба да се напрега физички за да даде еден гол истото важи и за Коларов.Данко Лазович кој се одкажа јавно од репрезентацијата кога беше во најдобра форма сега го викаат повторно да игра и овој се враќа а тоа што сега неможе да даде гол на било која појака екипа и што паѓа при секој втор дуел нема везе,според мене нема поглупа репрезентација од Србија имаат толку добри играчи а неможат две добри акции да направат цел меч. Денес ме заебаа само они на едно ливче за 4000 денари.

колку се заебав само што не си ги играв моите даг и ред 1-2 и 2-1
1-2 испаднаа
а јорк испадна 2-1
глуп
а секое коло ги играм ако ги играв денеска ке ги фатев 3 пат :(

Карачич 2.5+ или Душебаев 3.5+?Ако гледаме од предходниве 2 утакмици треба да е Душебаев али па лани Карачич ги избуши германскине тимови и само за тоа ме влече поише он.

Карачич 2.5+ или Душебаев 3.5+?Ако гледаме од предходниве 2 утакмици треба да е Душебаев али па лани Карачич ги избуши германскине тимови и само за тоа ме влече поише он.

Душебаев

Ponekogas ednostavno te sledi maler i doagas vo situacija vo koja nisto nemozes da napravis.

Jas voglavno igram strategija Jump in Jump out na golovi

Vcera odigrav Hrvatska utakmica kade domakinite vodea so 3-0 vo poluvreme . Igrav Under 5+ na poluvreme so cel 5 min pokasno da ispadnam od igrata, negde nakaj 50 min.
Na startot od vtoroto poluvreme , 46 min gostite davat gol, no eden gol ne mi bese neocekuvano . 48 min se dodeluva crven karton za domakinite i penal za gostite , stanuva 3-2 , marketot suspendiran a vo meguvreme odma 1 minuta potoa , 49 min pak na domakinite im se dodeluva vtor crven karton i 2 penal za gostite , i stanuva 3-3. znaci celi tie 5 min marketot bese suspendiran bez moznost da se intervenira jbg.

Pokasno sledam utakmici , i gledam utakmica kade se igrase relativno mirno se do 69 min 0-0 . 69 pocna golovite .
od 69 do 83 min vlegoa 5 gola , rezultat 2-3 i se resiv da ja igram taa utakmica ispod 6+ gola , 2 min pokasno se dade uste eden golno, no za razlika od prvata utakmica , vo ova utakmica uspeav da menagiram da iskocam vo + :)

Белорусија - Словачка 2 @ 2.45
Украина - Македонија 3+ @ 2.05

За денеска, сигурни ми изгледаат.

Денес што би играле, јас гледам кошарки
Buducnost-Mzt 145.5 -
Orlandina Basket-Pistoia H2 (+2.5)
Anglija 2ka 1.37 ekstra tip kopacka
Atletiko- PR 1 1.8
I dajte uste edna dve da napravam 2-3 tiketi.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom