- Член од
- 19 јануари 2014
- Мислења
- 1.695
- Поени од реакции
- 1.019
Во право си, баш сегде читав и заборајв да го сменам^Стонс се повреди, на негово место е земен Чемберс
Во право си, баш сегде читав и заборајв да го сменам^Стонс се повреди, на негово место е земен Чемберс
Не се повеќе од пола, 4 од 9 сеФабрегас е според мене. Повеќе од пола од головите на Коста се по негова асистенција. Коста е супер, ама има многу поедноставна улога од Цеск. Во топ 3 е секако ама не е прв.
Цената зависи од повеќе фактори. Не мора да значи дека е мерило колку е јак еден фудбалер, ене ти пример со Реал Мадрид плаќаат 100 милиони (или 90 беа? ) за Бејл. Не вреди толку пари, прашање е и упола дали вреди.Не се повеќе од пола, 4 од 9 се
Иначе има многу начини на кои може да се гледа на тоа кој е најдобро засилување. Најдобро е од тоа што лично го имаме видено од нив на терен зошто статистиката знае и да лаже. На пример на таа сликата од пред некоја страна Ди Марија е прв за креирани шанси, а ако не се лажам Фабрегас и Даунинг имаат најмногу креирани шанси. Ако ја земеме и цената, пак уште по комплицирано доаѓа.
За мене Фабрегас, Ди Марија и Коста се топ 3 засилувања. Не можам да направам распоред, а некако не можам ни да ги одделам Фабрегас и Коста.
Џемба џемба?Ospina?
Баш ме интересираше тоа дека у годината у која сум се родил, Њукасл по 7 утакмици имале околу 19 бода а завршиле 6то на крај.
Пиши коа ќе прекине да те боли, да не се секирамА баш не заболе нас курот дека си роден 94/95та