Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.869
Поени од реакции
11.551
Лесно им е на "шпанциве" во премиер, ги играат ко мали деца.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Фабрегас е според мене. Повеќе од пола од головите на Коста се по негова асистенција. Коста е супер, ама има многу поедноставна улога од Цеск. Во топ 3 е секако ама не е прв. :D
Не се повеќе од пола, 4 од 9 се :P

Иначе има многу начини на кои може да се гледа на тоа кој е најдобро засилување. Најдобро е од тоа што лично го имаме видено од нив на терен зошто статистиката знае и да лаже. На пример на таа сликата од пред некоја страна Ди Марија е прв за креирани шанси, а ако не се лажам Фабрегас и Даунинг имаат најмногу креирани шанси. Ако ја земеме и цената, пак уште по комплицирано доаѓа.

За мене Фабрегас, Ди Марија и Коста се топ 3 засилувања. Не можам да направам распоред, а некако не можам ни да ги одделам Фабрегас и Коста.

E

Epsilon

Гостин
Не се повеќе од пола, 4 од 9 се :P

Иначе има многу начини на кои може да се гледа на тоа кој е најдобро засилување. Најдобро е од тоа што лично го имаме видено од нив на терен зошто статистиката знае и да лаже. На пример на таа сликата од пред некоја страна Ди Марија е прв за креирани шанси, а ако не се лажам Фабрегас и Даунинг имаат најмногу креирани шанси. Ако ја земеме и цената, пак уште по комплицирано доаѓа.

За мене Фабрегас, Ди Марија и Коста се топ 3 засилувања. Не можам да направам распоред, а некако не можам ни да ги одделам Фабрегас и Коста.
Цената зависи од повеќе фактори. Не мора да значи дека е мерило колку е јак еден фудбалер, ене ти пример со Реал Мадрид плаќаат 100 милиони (или 90 беа? :D) за Бејл. Не вреди толку пари, прашање е и упола дали вреди.

За мене најдобри трансфери се Ди Мариа и Фабрегас. Првиот го ставам како најдобар трансфер затоа што го подигна нивото на игра на Јунајтед, после онаа катастрофална сезона на чело со Мојс. Има и 2 натпревари помалку, а со статистиката тука негде е со сите, вчера што ја поставив сликата.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.778
Поени од реакции
43.993
Тебе старогрчки чим те интересира за ова нема потреба муабет да правиме.

L.A

Член од
19 јануари 2014
Мислења
1.695
Поени од реакции
1.019
Порано фанојте на Ливерпул го јадеја дека само за историја зборат
Сега гледам некој други почнуват да се навраќат :P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop