Прилепчани спортуваат | недела , 15:00 - 16:30, Сала Македонија|

• Креатор на темата Креатор на темата Red John
  • Време на започнување Време на започнување
@Franscoa веројатно случајно те заборавиле, па да те потсетам, ќе играат фудбал па ако им фали играч...

@Franscoa веројатно случајно те заборавиле, па да те потсетам, ќе играат фудбал па ако им фали играч...

JEPFvHe.gif

Мене кој меба сега а. :icon_mrgr: 13-ти ко да идам

Ej @turvior jas i ti mozime da bideme rezervi ako sakaat drugite, inace i jas se prijavuvam
Будала си бе, многу играм јас, па и ко че играм резерва да бидам :pos:[DOUBLEPOST=1412750978][/DOUBLEPOST]Ете недела мож че играм терајте в четврток

Последно уредено:
Будала си бе, многу играм јас, па и ко че играм резерва да бидам :pos:[DOUBLEPOST=1412750978][/DOUBLEPOST]Ете недела мож че играм терајте в четврток
Море 12ти си беше пријавен, таман си си. Дури и мислам помалце од то, на минатата страна од 8 дирек на 11 се мавнаа. :confused:

Играм јас на местото од turvior ако не игра во черврток, или ако се ослободи друго место.

Се јавив кај Пеце ми рече че ми се прејави подоцна за да ми кажи сигурно дали e слободен терминот од 4:30 до 6. Ќе не фати на рефлектори па имајте на памет дека е малку поскапо.[DOUBLEPOST=1412760985][/DOUBLEPOST]
A ko ce vi vikam pisuvajte redosledno brojcina.....

1. sote lashkoski
2. Red John
3. Mojso
4.Lu5
5.Krckoski
6. Verdict
7.Bozhino
8.Hurin
9.Epsilon
10. jovee
11.INFERNO
12.Berzerker
---------------------
13.turvior
14.Dusko petreski
15. Раде

Последно уредено од модератор:
море лујџе кој шо сака нека иди.. пошто е вонреден терминов и никој не знаеше или покасно разбра иако сме плус двајца нека ида и тие.. че се менуваме

Терминот е од 4:30 до 6 часот.[DOUBLEPOST=1412779013][/DOUBLEPOST]Плус еден помалце ќе бидиме, односно jovee не иди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom