Ви се случила некоја натприродна работа?

Dr. Wish

Outstanding Сasual Dating Authentic Maidens
Член од
23 септември 2013
Мислења
2.394
Поени од реакции
2.795
Vie ste slepi ili stvarno ste? Ako ne gledate u pozadina ima uste edna devojka so naocari.

4NHK0

Јас сум ти батка у суштина многу флексибилен шизик
Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
A

aye

Гостин
единствена натприродна работа што ми се има случено пред очи буквално е да ми се изгаси лампата во ходник и тоа од самиот прекинувач или како и да се вика. А неколку дена покасно па брат ми имаше некои такви чудни случки, е и ја ги слушав па и видов ама некако не ми беа баш натприродни.

Annik Honoré

In Floyd I trust!
Член од
29 септември 2014
Мислења
538
Поени од реакции
1.484
Ја читам темава па ај да прашам дали некој имал слично искуство (мада не е нешо натприродно според мене ама е чудно)...
Па вака ми се има десено појче пати коа се прибирам накај дома, некое куче скитник да тргне по мене и да ме испрати до дома. И тоа се случувало и кога сум и на другата страна на градов шо се вели, и че си тргни по мене и че ме испрати.
Ај баш дали имал некој слично искуство...

Член од
21 јануари 2013
Мислења
231
Поени од реакции
144
@социопатка21 ехеееее, кучињата по мене само трчаат :) И од излегување ме испраќале, и сега, ќе си тргне некое по мене и ќе си оди пола саат. Ми се има случено и кога се карам со дечко ми да дојдат и да му лаат. Еднаш се каравме и влеговме во кола, само што ја запали и тргна почнаа 3-4 кучиња да трчаат по него и да лаат. Како што си бев нервозна почнав да се смеам :)

раднаскела

Wubba lubba dub duuuub
Член од
7 февруари 2011
Мислења
1.684
Поени од реакции
1.990
Ми се нема случено на мене ама сум бил сведок на натприродна сила.
Се воземе со фиат панда теренец на тесен црн пат. Одеднаш едното тркало пропадна во дупка. Нема шанси да се извади освен да се подигне колата а ние во тој момент се брзавме до едно место. Татко ми влезе во дупката и со двете раце ја подигна пандата кај браникот кај десното предно тркало. Просто неверојатно што може да направи адреналин на човековата сила. Кога пристигнавме на местото, целиот беше црвен по мускулите на рамото, рацете и градите и имаше воспалување на мускулите па мораше да одмара 5-6 саата. Ептен интересно, неверојатна сила во афектни моменти. Не сум бил сведок на нешто слично.

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Ја читам темава па ај да прашам дали некој имал слично искуство (мада не е нешо натприродно според мене ама е чудно)...
Па вака ми се има десено појче пати коа се прибирам накај дома, некое куче скитник да тргне по мене и да ме испрати до дома. И тоа се случувало и кога сум и на другата страна на градов шо се вели, и че си тргни по мене и че ме испрати.
Ај баш дали имал некој слично искуство...
Нишо чудно тука не гледам.

Dr. Wish

Outstanding Сasual Dating Authentic Maidens
Член од
23 септември 2013
Мислења
2.394
Поени од реакции
2.795
Ми се нема случено на мене ама сум бил сведок на натприродна сила.
Се воземе со фиат панда теренец на тесен црн пат. Одеднаш едното тркало пропадна во дупка. Нема шанси да се извади освен да се подигне колата а ние во тој момент се брзавме до едно место. Татко ми влезе во дупката и со двете раце ја подигна пандата кај браникот кај десното предно тркало. Просто неверојатно што може да направи адреналин на човековата сила. Кога пристигнавме на местото, целиот беше црвен по мускулите на рамото, рацете и градите и имаше воспалување на мускулите па мораше да одмара 5-6 саата. Ептен интересно, неверојатна сила во афектни моменти. Не сум бил сведок на нешто слично.
I ja sum svedok na slicno iskustvo.
Dedo mi kaj nasata vikendica na selo zede fati eden stub od metal i go izvadi sosema sam od betonot. Site se cudea komsiite i domasnite kako se desi toa.

Annik Honoré

In Floyd I trust!
Член од
29 септември 2014
Мислења
538
Поени од реакции
1.484
Нишо чудно тука не гледам.
епа чудно е, пошо те следи од еднио крај на градо до другио шо се вели. И башка од толку луѓе те бира тебе, шо знам мене ми е чудно па ти како сакаш

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
епа чудно е, пошо те следи од еднио крај на градо до другио шо се вели. И башка од толку луѓе те бира тебе, шо знам мене ми е чудно па ти како сакаш
Сакаш да кажеш нешо ко ангел чувар and shit ?
Не бе куче е, те следи оти сака луѓе заради друштво игра и храна.

Kajgana Shop

На врв Bottom