Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Вчера ок ден испадна, денес некако изморен сум за мислење и ги изиграв на ситно овие
Манчестер-Евертон 3+ 1.6
Челзи-Арсенал 1&3+ 2.7
Брегалница-Шкендија 2ка 1.65
Сарпсборг-Стромсгодсет ГГ3+ 1.90
Еспањол-Сосиедад ГГ 1.85
Аз Алкмар-Твенте 3+ 1.65
на 200динари носи околу 8000ки скоро :)

Челзи 1
Манчестер ГГи3+ (белким нема да биди 3-0)
Доста се овие две ако испаднат ќе му ја мислам.

Ракометите денес
Монпеље - Целје 1 и
ПСЖ - Загреб 1
и Реал Мадрид - Атлетик Билбао 1
Посигурно за денес здравје, 2.1 квота...

Многу глупав сајт за следење повредени играчи. Кај Интер само Џонатан, Гуарин и Нагатомо нема да играат.

За Удинезе пишале Муриел и Ди Натале, а овие се повикани натпреварот. Исто и за Лацио Де Вриј и Пароло.

Да, да извини не сум видел дека си ме прашал. 2-3 заврши.

ќе излезе ли утре Тернана - Авелино 2ка?

3.40 коефициент има, Тернана нема победа неколку натпревари по ред, Авелино се у добра форма и немаат пораз скоро еден месец

ќе излезе ли утре Тернана - Авелино 2ка?

3.40 коефициент има, Тернана нема победа неколку натпревари по ред, Авелино се у добра форма и немаат пораз скоро еден месец
Само Т1 или евентуално Т2 ги играм Серија Б. Плус тоа не ги следам сите тимови, а овие две па ич. Така да што и да ти кажам ќе те излажам.

Инаку ако не се лажам ја сонував Челзи-Арсенал 0-1 :D

А обично од тоа што го сонувам обратно испаѓа.

Многу глупав сајт за следење повредени играчи. Кај Интер само Џонатан, Гуарин и Нагатомо нема да играат.

За Удинезе пишале Муриел и Ди Натале, а овие се повикани натпреварот. Исто и за Лацио Де Вриј и Пароло.

истото што го има на injuresandsuspended players или како беше се ископирано е

истото што го има на injuresandsuspended players или како беше се ископирано е
Најдобро за следење на италијаните е тутомеркато, таму за сите пишува кој е повреден. Тие што ги пишале дека повредени кај денес се во прв тим. :LOL:

Најдобро за следење на италијаните е тутомеркато, таму за сите пишува кој е повреден. Тие што ги пишале дека повредени кај денес се во прв тим. :LOL:

Eптен еве Дибала го имаше од Палермо овој прв тим играше, Пароло игра прв тим, Де Врај прв тим и еден куп други само од два натпревара ќе најдеш повеќе од пет што играат и тоа во прв тим.

Sarpsborg 080 - 0Strömsgodset
GG3+ ja odigrav, ista prikazna i pred 2 nedeli bese so utakmica od ovaa liga, sekoj natprevar mu bese GG4+, megusebni isto, ja odigrav jas si eba mater 0-0. Daj neka pocnat da davaat golovi oti drugive ko alva si vleguvaat, juntejted 3+, tvente 3+, skendija 2, eve go chelsea vodi...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom