Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Одете во живо уплаќајте на Вила-Сити 0-0 ќе заврши или евентуално гол ако падни мамицата и нив да им ја ебам

Имаше Сити доста шанси, али не сака да влезе. Се мислев дали т2 или само 2-ка да ја играм, и еве, погодија статива на почетокот на второто полувреме.

Таксииидиииииссс.Грк Грк али даде пари.Австрија Виена фаќање во 94та 2+,Шалке фаќање гг3+ со гол со играч мање и Верона дава гол ја фатив у 89та.И што е најдобро се мислев дали Верона дава гол или 2+.

Овие ќе играат дури не даат гол или? :coffee:

Добро бе маме му јебем, па ѕвездава дома не кикснале од прошлата година и сеа најдоа. Ебате кладењето ебате.

Наздравје бричење[DOUBLEPOST=1412445722][/DOUBLEPOST]Инаку што се дешавало во финскава лига бе? 4-2, 6-0, 10-0 а гледам и во статистика по многу голови паѓаат на утакмици. Изгледа им заврши регуларниот дел сега нешто плејоф ќе имаат или?

Се мислев и јас звезда да играм, ама ја рипнав, другар ја репна 3+ ама го ебна Дортмунд..

Наздравје бричење[DOUBLEPOST=1412445722][/DOUBLEPOST]Инаку што се дешавало во финскава лига бе? 4-2, 6-0, 10-0 а гледам и во статистика по многу голови паѓаат на утакмици. Изгледа им заврши регуларниот дел сега нешто плејоф ќе имаат или?

Има плејоф неколку утакмици.Иначе овие третиве лиги имаше само дел за играње,не сите.

Од кога ме падна Ѕвезда сега Сити влегува 2+. Ах бе мамицата да ви ја ебам.[DOUBLEPOST=1412447035][/DOUBLEPOST]
Има плејоф неколку утакмици.Иначе овие третиве лиги имаше само дел за играње,не сите.
Оти гледам можи на голови да се игра паѓаат бајѓи

Мега Визура 1 ... треба ли да кажам повеќе ??? 5 слободни фрлања на 5 секудни пред крај за МЗТ у еден напад.

Од кога ме падна Ѕвезда сега Сити влегува 2+. Ах бе мамицата да ви ја ебам.[DOUBLEPOST=1412447035][/DOUBLEPOST]
Оти гледам можи на голови да се игра паѓаат бајѓи

Паѓаат али како што знаат овие да те сјебат никој не знае мислам на голови.Се откажав од лигиве коа ме сјеба утакмица со тимови каде сите 9 меѓусебни дуели им беа гг3+ и баш кога ја пишав тогаш не беше гг3+,башка што просек на голови беше 4 оваа сезона.И овие и Норвешките 3ти лиги се исти.Премногу утакмици има во сабота,не вреди да се арчат живци на вакви зезнати лиги.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom