Напојувањето да не еНа графичката не врти вентилаторот и не ми работи мониторот а надруг компјутр работи.
Можно ли е да е отидена графичката.
Патем и вентилаторот на матичната споро ми врти
Го имам сменетопред 1,5.-2,не ми се вртува да е отидено толку брзоНапојувањето да не е
Пробај со друго напојување за да си сигурен дека не е до него.Го имам сменетопред 1,5.-2,не ми се вртува да е отидено толку брзо
Кога ми отиде напојувањето не се стартуваше компјутерот.
Сега се стартува,работи вентилаторот слабо врти а вентилаторот на графичката воопшто не врти и мониторот не се стартува,само трепка сијаличката за стенд бај.
Кога ќе го исклучам мониторот светнува екранот и бара конекција.
поедноставно е да пробаш напојување од колку да бараш друга плочаГо имам сменетопред 1,5.-2,не ми се вртува да е отидено толку брзо
Кога ми отиде напојувањето не се стартуваше компјутерот.
Сега се стартува,работи вентилаторот слабо врти а вентилаторот на графичката воопшто не врти и мониторот не се стартува,само трепка сијаличката за стенд бај.
Кога ќе го исклучам мониторот светнува екранот и бара конекција.
Пробај со друго напојување за да си сигурен дека не е до него.
Графичката е.Денеска ја сменивпоедноставно е да пробаш напојување од колку да бараш друга плоча
Е еби му мајката у вакви случаи само треба да менуваш...Графичката е.Денеска ја сменив
Претпосставував дека е графичкаата бидејќи не работеше вентилаторот и беше многу жешка.Е еби му мајката у вакви случаи само треба да менуваш...
Графичките денес одат според цена на копање на биткоин/лајткоин, не се според игри.Претпосставував дека е графичкаата бидејќи не работеше вентилаторот и беше многу жешка.
Вчера на работа ја проверив на друг компјутер и си ја потврдив дијагнозата
Во корист на потрошувачите забележав дека астрономски паднале цените.
Пред 8-9 години од 1gb сум ја платил 4-5к а сега ја купив најефтината 1699 ден.
Yup, до графичката е.Купи си нов вентилатор и паста или носи на сервис.На графичката вентилаторот не ми врти , кога ќе уклучам игра ја играм 10минутки без кочење после сецка , до графичката е?P.S:88 степени целзиусови ми е загреана на Desktop.
Дечки, имам монитор LG L1718S. Порано помалце беа забележливи а сега многу повеќе, цртички кои мрдаат цело време, не можам подобро да објаснам... На 75 херци ми работи. Некаква идеја што би можело да биде?
Power кабелот за во струја правел проблеми. Тек сега го сменив, добро работи мониторотДруги кабли, уклучи - исклучи ако немаш други....ако пак е исто излеа некој излез/влез е заебан.