- Член од
- 25 февруари 2009
- Мислења
- 1.565
- Поени од реакции
- 417
Што опции имаш преку него, Remove или Restore WAT?Џабе брат,ни тоа не помага ....![]()
После ако го тргнеш тоа треба пак со Loader да го хакнеш њиндоусот.
Што опции имаш преку него, Remove или Restore WAT?Џабе брат,ни тоа не помага ....![]()
Го средив проблемот . Претходно што бил кракот ,изгледа толку векот му бил ,па поради тоа делумно ми даваше знаци компјутерот дека имам нелигитимен систем . Му направив scannow , го поправи,ми се покажа целосно знакче и предупредување дека ми е нелигитимен , земав WAT Fix и го избриша претходниот и со Daz Loader му ставив сертификат и нов серијал . Мисијата е завршена ,среден проблем ... фала иначеШто опции имаш преку него, Remove или Restore WAT?
После ако го тргнеш тоа треба пак со Loader да го хакнеш њиндоусот.
Други кабли, уклучи - исклучи ако немаш други....ако пак е исто излеа некој излез/влез е заебан.Дечки, имам монитор LG L1718S. Порано помалце беа забележливи а сега многу повеќе, цртички кои мрдаат цело време, не можам подобро да објаснам... На 75 херци ми работи. Некаква идеја што би можело да биде?
1. Изгаси пс, смени порт на матичната, во друг ред да биде, или од напред пробај.Tastaturata na PC ne mi reagira. Sveti zeleno ali ne reagira..care?
Проблем со драјвер, со флеш плеер, или со хардвер - лаптопот ти е пред цркање.Имам некој проблем со лаптопот, значи имам неколку таба јутуб пуштам видео и се гасне екранот, у позадина работи све после го рестартирам и се враќа во нормала. Ова ми се има 2 пати случено у размах од месец дена да речеме. Сега не знам дали е хардверски проблемов или е софтверски. Фала однапред.
абе проблемов не е нешто секојдневно значи, до сега два пати ми се има случено и тоа во подолг временски рок. Прашањево е дали да го носам на сервис и дали они можат да го детектираат и решат проблемот доколку е харверски? Тоа со драјверите ќе пробам.1. Изгаси пс, смени порт на матичната, во друг ред да биде, или од напред пробај.
2. Пробај со друга тастатура
3. Пробај на друг пс[DOUBLEPOST=1409872758][/DOUBLEPOST]
Проблем со драјвер, со флеш плеер, или со хардвер - лаптопот ти е пред цркање.
Инсталирај нови драјвери за графичка, инсталирај Youtube magic actions, во опциите избери force player type - HTML5, рестартирај бровсер, и пробај пак, ако пак нејќе, пробај со Интернет Експлорер.