Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Обратно, VIP има полоша покриеност, не си го разбрал @PsysideНа Т Мобиле има цака, ако не сакаш телефон имаш 30% попуст на сметката и наместо 800 ден плаќаш 580 денари. Е сега мене малце ме чуди што наводно ВИП има поголема покриеност од Т Мобиле. Исто и стабилноста на самата мрежа, бидејќи другарот има на Т Мобиле и многу е лоша покриеноста и стабилноста.
И мој другар се жалеше од покриеноста на 4G од T-mobile, односно дека на некои места во СК е многу слаба, што ми беше чудно. Ама ете имало и други што истото го потврдуваат.На Т Мобиле има цака, ако не сакаш телефон имаш 30% попуст на сметката и наместо 800 ден плаќаш 580 денари. Е сега мене малце ме чуди што наводно ВИП има поголема покриеност од Т Мобиле. Исто и стабилноста на самата мрежа, бидејќи другарот има на Т Мобиле и многу е лоша покриеноста и стабилноста.
Од прилика која е брзината на lte на T-Mobile?VIP и T Mobile, кај VIP ценета е топ, но нема добра поркиеност како кај T Mobile. VIP нудат 9GB LTE со просечна брзина од 20-на мегабаити, неограничени разговори кон сите мрежи, и се тоа за 666 денари. Слична но далеку полоша понуда имаат T Mobile, со подобра покриеност, подобра брзина, но само 2GB на месец - 800 денари.
Бирај што ти одговара, и наведи каков телефон користиш, за да добиеш LTE/4G ќе ти треба USIM карта, не обична.
Него до кај се ONE со 4г?
Не кажуваат само велат има. И тоа само за УСБ стик работи не за мобилни. Не ми е јасно зошто ги исфрлија во старт телефоните т.е зошто не е овозможен пристап и за нив