A тие што имаат веќе HBO има ли бесплатно еден месец ?За сите е HBO 1 месец бесплатно. Ако по тој еден месец не го исклучиш, ќе си плаќаш 300 денари.
A тие што имаат веќе HBO има ли бесплатно еден месец ?За сите е HBO 1 месец бесплатно. Ако по тој еден месец не го исклучиш, ќе си плаќаш 300 денари.
Хахахаха, не. Барем мене не ме почестиле така.A тие што имаат веќе HBO има ли бесплатно еден месец ?
Toгаш не е ѕа сите 1 месец бесплатно [DOUBLEPOST=1412422967][/DOUBLEPOST]Хахахаха, не. Барем мене не ме почестиле така.
Ти ја активирас и ја деактивирас на крај на месец. Ме изненади фактот што ми се јавија да ми кажат за оваKaj mene ne e pustena hbo
Многу им е слаб сега за сега изборот од балканскиве па редно време е веќе да понудат нешто што другите го немаат. Јас сум да стават некој од овие RTL, RTL 2, RTL KOCKICA, CMC, JUGOTON, PRVA, PRVA PLUS, B92, NOVA HR, LOV I RIBOLOV, N1 (новиот канал кој ќе го има на Total tv)..dobiv informacija deka se raboti na prosiruvanje na listata na kanali a ke imalo i balkanski kanali dali ke bidat rtl ostanuva da pocekame pa da vidime
Сите се српски, сега проверив исти коментатор и исти натпревар од Јелен супер лига оди и на нормална резолуција Арена спорт 1 и на HD Арена спорт 1Значи оние кој го имаат Арена пакетот со Хд значи имаат 8 арени, пошто 1-4 нормална резулиција се срспките, а другите 4хд се хрватските така?
Здрaвo MARCELLO, зa секoе прoширувaње нa прoгрaмскaтa сoдржинa ќе бидете нaвременo известени. ПoздрaвИмаат ли овие во план нови тв канали да пуштат сега пред Нова Година ?
МGM на 5 ти се менува во АМC на кој ќе има и сериите Breaking Bad, The Walking Dead, Mad Men, The Killing. Макс тв ја има МGM со превод на српски