MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.928
Поени од реакции
8.291
Хахахаха, не. Барем мене не ме почестиле така. :P
Toгаш не е ѕа сите 1 месец бесплатно :)[DOUBLEPOST=1412422967][/DOUBLEPOST]
Туку овие планираат ли некој нови тв канали ? Oдамна немаат некој добар нов тв канал ставено.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.590
Поени од реакции
59.352
Ќе ги бркаш после за да ја деактивираш.

Член од
8 јуни 2014
Мислења
720
Поени од реакции
167
dobiv informacija deka se raboti na prosiruvanje na listata na kanali a ke imalo i balkanski kanali dali ke bidat rtl ostanuva da pocekame pa da vidime

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.928
Поени од реакции
8.291
dobiv informacija deka se raboti na prosiruvanje na listata na kanali a ke imalo i balkanski kanali dali ke bidat rtl ostanuva da pocekame pa da vidime
Многу им е слаб сега за сега изборот од балканскиве па редно време е веќе да понудат нешто што другите го немаат. Јас сум да стават некој од овие RTL, RTL 2, RTL KOCKICA, CMC, JUGOTON, PRVA, PRVA PLUS, B92, NOVA HR, LOV I RIBOLOV, N1 (новиот канал кој ќе го има на Total tv)..

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.928
Поени од реакции
8.291
Знае некој што е она на Макс тв

Во нивната видеотека со филмови (не онаа од HBO) видов имаат уште еден дел после оној кај што се HD филмовите исто со филмови каде има филмови кој често таму ги менуваат и им се скапи за изнајмување.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.216
Поени од реакции
8.317
Значи оние кој го имаат Арена пакетот со Хд значи имаат 8 арени, пошто 1-4 нормална резулиција се срспките, а другите 4хд се хрватските така?

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.928
Поени од реакции
8.291
Значи оние кој го имаат Арена пакетот со Хд значи имаат 8 арени, пошто 1-4 нормална резулиција се срспките, а другите 4хд се хрватските така?
Сите се српски, сега проверив исти коментатор и исти натпревар од Јелен супер лига оди и на нормална резолуција Арена спорт 1 и на HD Арена спорт 1

Само јас некаде имам читано дека некогаш се разликуваат овие Арена Спорт што ги имаме ние на Макс тв од оние што ги има во Србија во тоа што некој натпревари се различни пример во Србија ако пренесуваат натпревар на Јувентус и Барса Арена Спорт 2 или било која Арена на овој на Макс тв пренесуваат друг. Колку ова е точно не знам затоа што ретко гледам фудбал а и Арена Спорт ретко гледам.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.977
Поени од реакции
16.363
Arena Sport се разликува само во Хрватска/Босна и во Србија, на Max TV ја има само Српската верзија.
SD/HD ви е една иста програма, истото се емитува, немате осум туку четири канали.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.928
Поени од реакции
8.291
Имаат ли овие во план нови тв канали да пуштат сега пред Нова Година ?

МGM на 5 ти се менува во АМC на кој ќе има и сериите Breaking Bad, The Walking Dead, Mad Men, The Killing. Макс тв ја има МGM со превод на српски :)

Последно уредено:

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.590
Поени од реакции
59.352
Имаат ли овие во план нови тв канали да пуштат сега пред Нова Година ?

МGM на 5 ти се менува во АМC на кој ќе има и сериите Breaking Bad, The Walking Dead, Mad Men, The Killing. Макс тв ја има МGM со превод на српски :)
Здрaвo MARCELLO, зa секoе прoширувaње нa прoгрaмскaтa сoдржинa ќе бидете нaвременo известени. Пoздрaв

Kajgana Shop

На врв Bottom