Книги на англиски јазик во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата bookfan
  • Време на започнување Време на започнување
Ja stv nez koja da ja zemam..prv pat kje citam kniga na angliski...kazite nekoja interesna ako znaete....

Некој да ми објасни како оде процедура на изнајмување книги на англиски од American Corner? И кај се наоѓа точно?

За Скопје мислев, пишува дека е некаде кај Скопски саем според мапата, ме интересира.
Во зградата на универзитетска библиотека е, влезот е од аголот кон крстосницата, гледа кон мавровка.

Ако ви се чека, на саем на книга имате прилично голем избор на книги на англиски и тоа за многу ниски цени.

Си земав од Мураками денес од American Corner, мераци книги има :love:

Си земав од Мураками денес од American Corner, мераци книги има :love:
а што процедури има за да изнајмиш? Индекс нешто, она-ова? И има ли некаде листа на наслови? - Ми треба одредено дело за факултет.

а што процедури има за да изнајмиш? Индекс нешто, она-ова? И има ли некаде листа на наслови? - Ми треба одредено дело за факултет.
Ништо, си се пријавуваш ти даваат таму апликација и ти дават картичка со бројче, не треба нешто индекс такви ствари. Листа на наслови не знам дали има некаде, јас таму одам си барам :)

Ништо, си се пријавуваш ти даваат таму апликација и ти дават картичка со бројче, не треба нешто индекс такви ствари. Листа на наслови не знам дали има некаде, јас таму одам си барам :)
\
колку пари? и за колку денови?

Цела година мислам важи зачленувањето, не се плаќа ништо. За две недели се изнајмуваат книгите.
Супер звучи, а влезот е оној што се гледа од семафорите кај Судот/поштата?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom