Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Фламини одма да им каже дека и ние можеме така :D

Него нека менува одма на полувреме Венгер, Озил и Санчез аут, Росицки и Кемпбел ин

Фламини одма да им каже дека и ние можеме така :D

Него нека менува одма на полувреме Венгер, Озил и Санчез аут, Росицки и Кемпбел ин

Кец во двојка ти е играна, или уживаш кога примаме голови ? :D

Кец во двојка ти е играна, или уживаш кога примаме голови ? :D

3:0 е, нема потреба да се ризикуваат Озил и Санчез кои очигледно дека ќе стартуваат против Челзи.

Дури и Велбек би го мењал за Подолски.

Иначе 1и3+ ми е играна и 1и2+прво :D

Сите играат совршено :)
Санчез мора да се извади уште на полувреме, не смее да се ризикува да ни го повредат и него. Ја би го играл Полди, јбг слаб сум на германциве :D

Велбек за малку хет-трик,3 гола на 4 настапи. Ќе го биде играчот,само нека продолжи така.

Конечно малце фудбал во кој уживав, рака на срце и со Вила и Тотенхем веќе почнуваше да се гледа дека тимот влегува у шема по троа, посебно кога Озил ја има слободата да се движи секаде низ средниот ред а не е закован лево.

Голот на Санчез колку лесно го примија, онака во стилот чекај брат една лагана во аголче доле. Тотално ги надигруваме, Војо си искача 30 метри гајле си нема, нема работа за него денеска. Одлична игра, редно беше една да се распукаме јако. Ќе пукне петарда мислам, ако не се повлечат и задоволат со три. И многу чудно некако пиро на Емирати, мислев очи ме лажеа :D

И да Озил у средина >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Озил на крило.

Комплетно друг играч. И против кокошките кога се повреди Ремзи и кога влезе да игра централно Озил се смени играте т.е. цело второ полувреме ги набивме у шише

Оф оф оф мрсничко....Ајмо второ нека напраи измени нека одмараат за со Челзи.

И да Озил у средина >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Озил на крило.

Комплетно друг играч. И против кокошките кога се повреди Ремзи и кога влезе да игра централно Озил се смени играте т.е. цело второ полувреме ги набивме у шише

Dobro utro ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom