Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Понекогаш ме фаќа страв дека никогаш нема да фатам девојка...
О и те како ќе фатиш, а после кога ќе патиш од нејзе (и веројатно други после нејзе) ќе ти текне на постов :cenzura:

До сега колку корпи имам изедено, пробував и различни пристапи и слично, но со ист резултат. Такви муабети не правам. Понекогаш ме фаќа страв дека никогаш нема да фатам девојка...

Веројатно избрзуваш, птреба да процени ш малку дали имаш шанси, дали девојката ти дава ишарет. Ако некоја се смее на твоите вицеви, не значи веднаш дека сака да ти биде девојка.

Имам 19 години и никогаш до сега не сум имал девојка, ниту сум смувал некоја. Од некоја причина ме одбегнуваат и покрај тоа што добро се однесувам кон нив(знам да ги насмејам, и да направам да се чувствуваат убаво)... Единствено нешто што ми оди во животот е факултетот и ништо друго. Времето си поминува, а јас си стојам во место. Целта на овој пост не ми е да ме сожалува некој, туку да може да ми даде некој совет или лично мислење. :)
Другари имаш? Друштво некакво, машко\женско? Во ова време во кое живееме искрено ми е чуден ваков пост како твојот. Девојчињава губат невиност од 14-15години, а да не праеме муабет од кога се лапаат. Изгледа ти освен книга, друго ништо не сакаш од женски род. До 19год ти женска чим не си фатил значи или социјалниот живот ти е 0, или си нападен и досаден или имаш високи критериуми. Излези за викенд со другари, понашај се културно и машки, најди некое девојче и смувај го(ако ништо друго то е лесно). Ајде среќно :)

Не, да ме навлажни пред секс за на двајцата да ни е поубаво, а не на крај, а за читање сум прочитала ама си гледам по мене, ништо не сфаќам ко шо е напишано така да тоа нема врска.

Тоа што ти го имаш е секс за атер. Ако се влажниш дури на крајот, тогаш не ти е до секс. И тоа е многу очигледно, само што твојот дечко (како и повеќето мажи) е голем абдал по тоа прашање. Битно е да го стави, да се испразни, а тебе како ти е, не му е многу важно. Можеби е неискусен, па и не ја знае разликата кога жената ужува во сексот, а кога ги брои цветчињата на тапетите. o_O

Каква троловаќа, не ми се веруе.
19 години па уште и немал никад девојка. Нити па залапал, штипнал за газе, смувал. Тие причи продавај ги на друго место. Македонија е премала за вакви индивидуи кои демек кварат просек на јебачи на квадратен километар.

19 години па уште и немал никад девојка. Нити па залапал, штипнал за газе, смувал. Тие причи продавај ги на друго место. Македонија е премала за вакви индивидуи кои демек кварат просек на јебачи на квадратен километар.
Може бе Саладин, зашто да не. И ја имам неколку другари за кои знам дека ништо не напраиле 20 години и ги имаат истиве проблеми.

Мене најпрвин ми текна на еден член исто што се жалеше дека имал 21-22 години а немал девојка до тогаш па на крај се пофали дека имал две швалерки кои всушност биле и мажени. :pos:

Не, да ме навлажни пред секс за на двајцата да ни е поубаво, а не на крај, а за читање сум прочитала ама си гледам по мене, ништо не сфаќам ко шо е напишано така да тоа нема врска.

Дали тебе ти се допаѓа сексот со дечко ти?
Ако да, тогаш престани да се замараш со тоа колку минути требала да трае предиграта.
Ако не, тогаш или разговарај со него (зошо малце ми е глупо тоа што пиша дека више сте разговарале повеќе пати за тоа, а он си тера по старо, оти ако си се разбирате и правите некој компромис, не верувам он дотолку по негово да си тера), или остави го.

За него предигра е да ја бутне главата кај мене меѓу нозе и после одма на главното.. За време на сексот ме бакнува по врат, по гради ама јас тоа сакам да е пред, а не за време на сексот. Хмм..
А да пробаш да го изненадиш - да се полиеш со чоколаден прелив од цицки до доле. Пробај, ништо не губиш.

Другари имаш? Друштво некакво, машко\женско? Во ова време во кое живееме искрено ми е чуден ваков пост како твојот. Девојчињава губат невиност од 14-15години, а да не праеме муабет од кога се лапаат. Изгледа ти освен книга, друго ништо не сакаш од женски род. До 19год ти женска чим не си фатил значи или социјалниот живот ти е 0, или си нападен и досаден или имаш високи критериуми. Излези за викенд со другари, понашај се културно и машки, најди некое девојче и смувај го(ако ништо друго то е лесно). Ајде среќно :)

Социјален живот, од 1-10 ми е 4, немам високи критериуми, можеби и да сум нападен и досаден, не знам. Културно се понашам откако знам за себе и тоа ништо добро не ми донело до сега. Камо да можев да најдам, но едноставно БЕГААТ од мене...

И јас би сакал да беше троловаќа ама за жал не е така.

Социјален живот, од 1-10 ми е 4, немам високи критериуми, можеби и да сум нападен и досаден, не знам. Културно се понашам откако знам за себе и тоа ништо добро не ми донело до сега. Камо да можев да најдам, но едноставно БЕГААТ од мене...

И јас би сакал да беше троловаќа ама за жал не е така.
Кога веќе го воочуваш проблемот, тогаш зошто не почнеш лека полека и да го решаваш? Кога самиот знаеш дека „културноста“ не ти има донесено ништо добро, зошто тогаш не смениш нешто околу тоа? Ете биди „некултурен“ бе. испадни малце ѓубре. Ако мислиш дека ќе изгубиш нешто со тоа, нема. Може само да ти биде лекција за живот.

случајно налетав на темава па би сакал да ја споделам и мојава мака и да побарам помош само без тролање молам :)
со едно девојче се запознав преку пријателка (другарка на пријателката:)) пошто ми се допадна ја аднав на фејсбук и муабети заебанции причи ... а тоа трае веќе повеќе месеци и скоро секој ден пишуваме и до сега само три пати ја имам видено во град и тоа е
а и проблем претставува што двајцата сме од ист град а и двајцата сме во други градови, онаа со студии, јас со студии и работа. па работата ме врзува да неможам да остварам контакт со неа надвор од интернетот
20 години има девојчето и е многу срамежлива, повлечена и немала дечко до сега
ја имам покането на состанок и демек ова она си најде причина да не се видиме на само :icon_lol:
имаме и доста заеднички интереси, филмови, книги, исти знакови сме во хороскоп (рак... а она дупли-што веројатно и тоа има улога таква што е)...
навистина не знам како да и пријдам или што да направам а еден вид на ситна опсесија ми е станата :cautious:
дајте некој совет
фала

навистина не знам како да и пријдам или што да направам а еден вид на ситна опсесија ми е станата :cautious:
дајте некој совет
фала
Сакаш да излеземе на кафе?
Кратко и јасно, со 4 збора. Или не мора кафе, можеш пијачка, прошетка, муабет... Биди директен, не кружи нон стоп околу поентата, зашо безвезе одолговлекуваш за да го дознаеш конечниот исход. Што побрзо дознаеш тоа подобро за тебе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom