Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е таков да искажува емоции ама се осеќја дека ме сака. Секое слободно време го користи со мене, има навика да ме гушка и бакнува цело време, да ме гали по коса или лице, кога спијаме силно да ме гушнит, за време на секс да ме презадоволвит ама без предигра, а јас така неќјам ..
p.s. немат време кога да ојт со друга така да .. не вервам дека имат
Не, да ме навлажни пред секс за на двајцата да ни е поубаво, а не на крај, а за читање сум прочитала ама си гледам по мене, ништо не сфаќам ко шо е напишано така да тоа нема врска.Признај дека за предиграта си прочитала некаде, не дека навистина ти треба. Човекот те гушка, те гали, шо сакаш уште? Да ти ги лиже цицките 20 минути, да заборавиш дека имате секс?
"Од некоја причина..". Или те одбегнуваат пошо си многу, ама многу грд, или немаш гејм. Мислам дека е второтоИмам 19 години и никогаш до сега не сум имал девојка, ниту сум смувал некоја. Од некоја причина ме одбегнуваат и покрај тоа што добро се однесувам кон нив(знам да ги насмејам, и да направам да се чувствуваат убаво)... Единствено нешто што ми оди во животот е факултетот и ништо друго. Времето си поминува, а јас си стојам во место. Целта на овој пост не ми е да ме сожалува некој, туку да може да ми даде некој совет или лично мислење.![]()
Имам 19 години и никогаш до сега не сум имал девојка, ниту сум смувал некоја. Од некоја причина ме одбегнуваат и покрај тоа што добро се однесувам кон нив(знам да ги насмејам, и да направам да се чувствуваат убаво)... Единствено нешто што ми оди во животот е факултетот и ништо друго. Времето си поминува, а јас си стојам во место. Целта на овој пост не ми е да ме сожалува некој, туку да може да ми даде некој совет или лично мислење.![]()
Имам 19 години и никогаш до сега не сум имал девојка, ниту сум смувал некоја. Од некоја причина ме одбегнуваат и покрај тоа што добро се однесувам кон нив(знам да ги насмејам, и да направам да се чувствуваат убаво)... Единствено нешто што ми оди во животот е факултетот и ништо друго. Времето си поминува, а јас си стојам во место. Целта на овој пост не ми е да ме сожалува некој, туку да може да ми даде некој совет или лично мислење.![]()
"Од некоја причина..". Или те одбегнуваат пошо си многу, ама многу грд, или немаш гејм. Мислам дека е второто
Ти можда си фин со девојчињата, ама тоа не е доволно.
Досаден си
Залапај ја.Ај што да правам има во школо едно девојче ми се свијга а и тоа ме сака ама што да правам некој совет?
Ај што да правам има во школо едно девојче ми се свијга а и тоа ме сака ама што да правам некој совет?
Болдот ти е грешка ,премногу си добар , сеа не да ме сватиш погрешно и да фатиш да ги пцуеш и понижувашод таа преголема финоќа леташ у френдзон секундарно.
Направи чекор , викни некоја на кафе , ќе те одбие еднаш , пробај по некое време пак , со секоја наредна покана / корпа ќе стекнуваш искуство
И избегавај тема на муабет да ти биде факултетот / учење и слично.
Има неколку теми како да и пријдеш на девојка, пребарај го малку форумот. Гајрет дечко, млад си уште!