Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Челзи 2, Барселона 2 и Сити 1
Се мислам сити дали ГГ или 1 али нека стои така, не дека овие другиве две се сигурни али мора да се прати нешто.

Челзи 2, Барселона 2 и Сити 1
Се мислам сити дали ГГ или 1 али нека стои така, не дека овие другиве две се сигурни али мора да се прати нешто.
Кога за некоја не си сигурен користи џокер прашај пријател (читај Џони) и завршена работа :icon_lol:

Eve eden tiket od mene cisto onaka na oset

tbtMk.jpg

Шахтар - Порто ГГ1[DOUBLEPOST=1412105618][/DOUBLEPOST]Шалке :icon_lol:
Џони из он фајр аген

Последно уредено:
Моментот кога ме заебува само Порто 0-3 гола , 1.05 коефициент , ПРАЈСЛЕС :)

Белоруска екипа која не знај кај тера и прими 6 парчиња од Порто во првото коло ќе ја играш да победи против Атлетико Билбао?..добро бе уште не сфативте дека Шпанската лига е многу поквалитетна спрема другите лиги?..Тие Бате неможеа Скендербериа Корча да ги победат дома не пак Билбао..ова е чиста двојка
:pos:
И ја викав истото, сеа ми се плаче :oops:

УТРЕ СЕ ПАРИТЕ !!!

Лудогорец - Реал М. 2 & T2+ 1,30

Реално тука нема што да се збори.. Со тој состав што го има моментално Реал Мадрид треба да се прошета тука во близина на 600 км од Скопје :)

Лудогорец - Реал М. (младите) 2 & Т2+ 1,30

Младиве на Лудогорец ќе ирграат со многу помлади играчи и реално се очај.. Исто и тука младите треба да дојдат на прошетка и да си ги лапнат бодовите и со минимум 3 гола постигнати во противничката мрежа..

Нимес - ПСЖ (ракомет) 2 1,20

Овој натпревар ќе биде 2 на ПСЖ на гости во лигата, првиот го изгубија од Сент Рафаел.. Нимес имаат само една единствена победа, а богаташиве се апсолутни фаворити и со победата на Металург мислам дека фатија залет и да направат во домашното првенство серија од победи за да избијат на водечката позиција..

Србија - Куба (жени баскет) N/A (сеуште нема коеф) чист 1

Србинките имаат силен состав, добро им парираа на американкиве од НБА и сметам дека доколку дадат било каков коефициент (можно е да нема коефициент, односно да има коефициент но само со хендикеп разлика) вреди да се изиграат и според мене дефинитивно ќе догураат до полуфиналето...

Имате тука чист коефициент од 2,4 до 2,7 би биле овие 4 натпревари кои сигурно утре јас би ги испратил на 1000че ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom