Електронски книги

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Дали има некоја книга на нашки или од балканскиве јазици српски/хрватски од Рембо и некои слични писателчиња?

Dali moze i mene da mi ja pustite , ne scribd , ne mozam ni da ja simnam ni pak onlajn da chitam , ve molam pomognete mi :/

Eлектронски книги на македонски од Достоевски, Кафка, Ками, Фројд и другите познати имиња да не му се наоѓа на некој на компјутер?

Еве една реклама. Ако сакате електронски книги (а посебно на српски јазик), симнете си ја апликацијата Немезис, за Андроид. Има прилично голем број на книги, иако не се баш средени.
--- надополнето: 21 јули 2013 во 12:57 ---
Од Гијом Мисо се наоѓа нешто?

На апликацијата Немезис има три книги од Гијом Мисо на српски.

Heavier than Heaven, на англиски?

Moже некој да ми ја даде во електронска верзија белата книга за војната што е ама на македонски, симнав една англиска па барам на македонски

Ratnik - Ante Gotovine, nekoj moze li da mi pomogne okolu ovaa kniga kade mozam da ja najdam nema vrska dali elektronska verzija ili pecatena ?

Пет мои книги споени во една

1. “Бегајќи од трпезата на моите црвци“ (поезија), вклучени се и моите препеви на сите 154 сонети на Вилијам Шекспир

2. “Аферата Неруда“ (поезија), вклучени се и моите препеви на книгата “Сто сонети за љубовта“ од Пабло Неруда

3. “Со рими клоцнат Буковски“ (поезија), вклучени се и моите препеви и преводи на 75 песни на Чарлс Буковски

4. “Помилуваниот владика“ (раскази)

5. “Ловејќи ја душата на Висоцки“ (поезија), вклучени се и моите препеви на 60 песни од Владимир Висоцки

http://www.scribd.com/doc/194266642/Пет-книги-од-Бочваров

луѓе ќе може ли некој да ми казхе каде да ја најдам книгата од Адолф Хитлер на македонски јазик ??

Obichno chitam angliski,pa ako saka nekoj na angliski,imam eden kup.Pretezhno psihologija i filozofija,mi se chini i linkovite gi chuvam od kaj sho sum gi zel.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom