Типови на луѓе кои нервираат во кино (видео)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Вие заљубените не се лапаат на истински.

Егзактли! Какво е тоа лапање без јазик?

Овој уфилманиот прави муабет за јебозовни фрајер! Џизас!!!!
Едно време, кога имаше некој тепачки филм, циганите редовно се тепаа после проекцијата, овој збори за јебозовни фраер! Човече!!!
Ме потсети на еден шо раскажуваше случка од детство: се собраат другари, земаат порнич од видеотека, гледаат и сите ја коментираат жената „уф, какви цицки“, „леле каков газ“, а еден се избацува „леле, каков к+р, еј!!!“. :pos::pos::pos::pos:

Како Мерил Стрип ама набилдан....ова ми изгледаше ad libbed реченица... :ROFLMAO: :pos: (y) (y) (y)

Предлог за следната, напрајте една снимка за културата во автобусите. Ангажирајте неколку senior citizens, чисто онака да се долови ефектот :D

Како Мерил Стрип ама набилдан....ова ми изгледаше ad libbed реченица... :ROFLMAO: :pos: (y) (y) (y)
Не ме зезај, сите разговори се импровизација, не само тој :))

Не ме зезај, сите разговори се импровизација, не само тој :))
Уствари да, ама ова ми беше онака, се гледа дека у моментот ти текнала заебанцијата :D

Другиве немаа поента да бидат смешни па затоа не сум ни приметил изгледа

Добро бе кај оној сметачот тој позади него не можеше да си седни на друго столче? Од толку празни столчиња овој најде само да се врти лево десно, можеше барем да гласи името:
сметачот, и глупиот зад него :D

Добро бе кај оној сметачот тој позади него не можеше да си седни на друго столче? Од толку празни столчиња овој најде само да се врти лево десно, можеше барем да гласи името:
сметачот, и глупиот зад него :D
Мислам дека поентата на видеово не им е да ги претстават најреално што може вистинските ситуации, туку преку драматизација да ни ги подвлечат, да ги набројат типовите на вакви кино-понашања.

Мислам дека поентата на видеово не им е да ги претстават најреално што може вистинските ситуации, туку преку драматизација да ни ги подвлечат, да ги набројат типовите на вакви кино-понашања.
Се уби од објаснувања, свака ти част за напорот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom