Ацид ти се бе овај со залистоциве? Море види ги сиве грди деца.

Во вторио дел сакам да ги вијам:
Oнија кои жвакуцкаат мастичиња санкир мешалица за малтер, преживљава ко стока и не му тевкит во то зељката празна никако да престанит.
Онија онаму што се онде, стално шо препрашвет. Ни филм ќе виш ни бутур, вид и виделина. Најчесто се "Ej, овај шо му е на оваја?". Брачед му е, ева ева. Од кај асима јас да знам шо му е, гледај ќе ти станит јасно, белки не си толку плиток во то глата ко болљерче проточно шо ти е.
Она онде, точно пред тебе со то фризурата аристократска, вртена пустенa, пунџа шо знам ти јас олка голема ништо не се гледат. Ма добро бе да му се пљукнам за кај тасета си се спремила, за на веридба а ?
Ај шо јадат шо гнетат, ами ги имат такви шо долу напралје посланица, компир кругој ака чипсој, соленки, кикиритки све долу, мајку му стара вака и дома прајте ре?
Оние кои ај шо им звонит телефонот, туку на секој повик одговараат и ломотат нешто. Џабе олкав знак мобилен пречкртан ти стајле, не бе брате тој од Кочишта се гледат знакот ама за кој ајвани. Не барај ти овде цивилизација брату, не.
Сите онија што се влезени во оуу мајј гаддд фазон, се фејспалмирав, то е неат смајли.
Група на недораснати копиљаци, кои се дојдени за ремет и замарање. И на крај ко ќе му речиш нешто онака мафијашки ќе те гледат до крај, а ако го подудриш е тогај варди се цела позадина мојт да ти ја соберит. Абе шо ќе собериш бе пишпирик еден ти стапан на вратот ко на гуштерица.
Онија со погрешен тајмнинг за смеење, каснат шо прат незнам. На најнебитно нешто само тија искључоци се кљафтат ко шашардисани.
Онија кои доцнат, кога ќе ја нарушат цела атмосфера влагаат од врата отаде те аквит светлина, мисља од сијалица, само шо си се укотвил ко љиљак етој ги так, бам аууу!!
И на самио крај, јас стварно незнам и неможам да ги разберам шо асима бараш в кино со бебе?? Можит ни 3 години немаше, кој 3 години бе то се разбират, ама зошто мори пачавро си го влечкала со тебе? Да го слушам кај шо ти цимолит стоидвајсет минути?
Теа е теа, мисљам мене ак ме најдовте.
Останете ми со зравје и не снимајте срамотни клипој ве моља.