Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
уште немаИма објавено термин за замена на ваучерите со пластифицирани билети? Не гледам некаде да има објавено, ама да не ми избегала информацијата.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
уште немаИма објавено термин за замена на ваучерите со пластифицирани билети? Не гледам некаде да има објавено, ама да не ми избегала информацијата.
Дечки како ќе оди продажбата на карти за со Чеховски Медведи? Ме интересира дали исто како лани ќе може да се купат низ цела Македонија и кога би требало да почнат да се продаваат?
Значи најсигурна опција ми е да си земам блок влезница за стоење? Пошто секако нема да бидам во можност да одам на сите натпревари, за 500 денари вреди да изгледам 2-3 натпревари, па макар и стоење така? Само на билетара во салата се продаваат?Пишаа веќе, ако останат поединечни ќе објават сигурно недела пред натпреварот. Ако не ги продадат сите што се блок влезници.
Значи најсигурна опција ми е да си земам блок влезница за стоење? Пошто секако нема да бидам во можност да одам на сите натпревари, за 500 денари вреди да изгледам 2-3 натпревари, па макар и стоење така? Само на билетара во салата се продаваат?
Влезниците за стоење од 500 денари немам појма кај се продаваат, на мктикетс, ги нема дефинитивно. Што се однесува до блок влезниците, сигурен сум дека нема да се распродадат во целост, но во секој случај, ќе останат само блоковите кои се наоѓаат позади головите за поединечни карти.Значи најсигурна опција ми е да си земам блок влезница за стоење? Пошто секако нема да бидам во можност да одам на сите натпревари, за 500 денари вреди да изгледам 2-3 натпревари, па макар и стоење така? Само на билетара во салата се продаваат?
Сеедно ми е каде се местата, битно да сум во салаВлезниците за стоење од 500 денари немам појма кај се продаваат, на мктикетс, ги нема дефинитивно. Што се однесува до блок влезниците, сигурен сум дека нема да се распродадат во целост, но во секој случај, ќе останат само блоковите кои се наоѓаат позади головите за поединечни карти.