MkDon
Valencianista
Пако човече од каде излезе?![]()
Од 2009 знаев дека ќе стане новиот Виља. Имам и докази на фан страната

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
2009та уште немал влакна на курот и ти па.Од 2009 знаев дека ќе стане новиот Виља. Имам и докази на фан страната![]()
Испадна подобар и од Делофеу а богами и од Хесе.Од 2009 знаев дека ќе стане новиот Виља. Имам и докази на фан страната![]()
2009та уште немал влакна на курот и ти па.
Мада има фаци што се гледа оти го имат тоа потребното. Јас за Погба бев сигурен оти ќе стане играч ипол уште кога никој не го знаеше од вас не-навивачите на Јунајтед, само штета што се испедерчи со агнетот негов Раиола. xD
хмм различен профил на играчи се, Виља беше способен сам да си направи простор за гол и подобар беше со топка (за сега, дека може Пако ќе напредува), додека реално Пако има повеќе осет за гол и подобро позиционирање и затоа кај него е 9ката, а не 7цата.
ја не би го нарекувал “нов Виља“, дека е ова Пако Алкасер и како таков ќе влезе во историјата на Валенсија
made in Cantera
од таму се и Гаја и Хил кој асистираше за голот на Фег
Ние преку одбрана на ЛШ ќе се квалификувамеДобро е, второ место барем во ЛШ зоната сме[DOUBLEPOST=1411683786][/DOUBLEPOST]Barcelona agree to freeze their Liga tv money at current 140M with extra money going to other teams, but Real Madrid want rise to 200M [gol]
Ние преку одбрана на ЛШ ќе се квалификуваме![]()
@Jack Nolan @Atso @MkDon @Коњаникот Сабја @Malcolm van den СабаховићBarcelona agree to freeze their Liga tv money at current 140M with extra money going to other teams, but Real Madrid want rise to 200M [gol]
Испадна подобар и од Делофеу а богами и од Хесе.![]()