Поинакво двојно задоволство

• Креатор на темата Креатор на темата Dolphin
  • Време на започнување Време на започнување
Aceva напиша:
Сејс ху? Се' додека е задоволување и уживкање во прашање, не две, двеста работи се во ред. Се' е во ред. Лепо ко воли.
И пуштите го Делфинчо да размишља на големо.
Какво факинг задоволство е да ти бутнат 2 работи во една дупка, или да си го бутнеш во дупка во која веќе има дилдо...:icon_roll

Што па толку има лошо во тоа ако некому тоа му први ќеиф? Ацева арно си кажа, кога е за уживање, и 200 работи малку се. Секој на различен начин, онака како што му се допаѓа. Лично, ништо против немам ако партнерката би побарала од мене дополнување на „вибро” уживањето, напротив, баш би ми било мило ако пројави желба еден сепак многу личен и интимен момент да сподели со мене.

Клај два прста в газ, еден в уста и менви - и то му доѓе ко двојно задоволствие.

Acid напиша:
Какво факинг задоволство е да ти бутнат 2 работи во една дупка, или да си го бутнеш во дупка во која веќе има дилдо...:icon_roll

То ти се вика стерео факинг:)

Acid напиша:

Пробај... Толку имам да ти препорачам :pehar:

Иначе, да се обратам до поширокиот аудиториум на форумов, закон е. И не, не значи дека така неповратно ќе се рашири вагината, пошо следниот пат си имаш нормален секс и пак си е нормално тесна :icon_lol:

Точно е дека е малку незамисливо за многу луѓе, ама не само што е остварливо, туку верувајте, пружа задоволство. Сеа мене ми пружаше задоволство од аспект на тоа кога гледав колку типките се палеа, и колку уживаа во тоа...

Порака до сите девојки/жени кои викаат дека не сакаат да користат вибратор или дилдо... Пробајте мајку му! Никој не тепа за проба, и ништо нема ненормално во тоа.

Исто така и ова е добро да речеме, еве без дилдо... Лежи жената на грб, си става 2-3-4 прсти во вагината, мажот го става во вагината испод прстите нејзини, и си пенетрира, а во исто време она ги витка прстите и си ја масира џи-спот, а со дланката или палецот и клитот...

енаф еџукејш`н фор тудеи :pehar:

А пер, што ако не ми го собира пенисот + 4, 3, или 2 прста? И немој со муабети колку е растеглива и слично, зошто не држат. Вагината не е корпа за отпадоци (рисајкл бин) па да буташ сенешто во неа.

Обиди се да „гаѓаш” џ-спот со тоа што треба, а не со прст. Па и уште неа ли ќе ја тераш ебаго? Она сама со вибратор, она со прсти стимулира џи-спот...

Што задоволство останува за тебе? Да се задоволуваш од тоа што таа е задоволена?

Јас сфаќам дека треба да се експериментира, али не го дисторзирајте сексот до толку.

За мене тоа би бил контра ефект..... доколку партнерката додека јас и го ставам побара и дилдо во исто време.... тука веќе нешто не штима.... значи.... јас го вадам.... и давам два дилдоа и и велам терај си коњот.... фала богу тоа досега не се случило.... сите биле задоволни од мене па немало потреба за екстра интервенција...:icon_lol:

Егзактли. Сигурно нешто не штимало.

Инаку, тие побарале „помош” и од дилдо или на тебе ти текна сам? :icon_lol:

Хммм...не сум размислувала за ова...ама ќе почнам...

Вакво нешто не доаѓа во предвид, ама во никој случај.:nenene:
Би пробала на двете места со две работи, ама на едно место со две работи - незамисливо. Не разбирам како би уживала во таквата ситуација, леле се плашам :nesvest:.

Вакво нешто не доаѓа во предвид, ама во никој случај.:nenene:
Би пробала на двете места со две работи, ама на едно место со две работи - незамисливо. Не разбирам како би уживала во таквата ситуација, леле се плашам :nesvest:.

Pa isto , kaj eden tamu i dva .. Vaginalnata muskulatura moze da se siri , ne mu se sekiraj ne mozes da nastradas . Deca izleguvaat od tamu , ti se plasis za dve kolbasi da vlezat :pipi:

Pa isto , kaj eden tamu i dva .. Vaginalnata muskulatura moze da se siri , ne mu se sekiraj ne mozes da nastradas . Deca izleguvaat od tamu , ti se plasis za dve kolbasi da vlezat :pipi:
земи клештите, шири, па викни 5-6 другари дали ќе успеете да ја задоволите :tv:

Ама проблемот е тоа што ако се навикни некоја на 2 колбаси после ќе и биде со еден како ниеден :)

ne, vo nikoj slucaj. spored mene najubavo e so eden na edno mesto. nema poubavo nesto od toa.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom