Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Солиден е,по мобилари секогаш помали се цените.Мислења ? Некако ефтин ми изгледа... 8000 денари е во t-mobile.
Зашто Мобеликс толку поефтино го продаваат ?
По огласи од луѓе што го земале се наоѓа и за 4-4500Мислења ? Некако ефтин ми изгледа... 8000 денари е во t-mobile.
Не го бива. Изработка 0, земи го во рака ќе видиш, ко играчка да држиш. А и многумина се жалат од телефонов, кварови и слични ствари.Мислења ? Некако ефтин ми изгледа... 8000 денари е во t-mobile.
Не го бива, снаата ми ја има и не е задоволна ,ако си на Т-Мобајл попрво би земал Хуавеј P6 или алкател идоу 2 ,а ако сакаш брз и без лагови за ефтини пари тогаш види некое со WindowsPhone како што е Нокиа.Мислења ? Некако ефтин ми изгледа... 8000 денари е во t-mobile.
Ме интересира дали има некоја голема разлика меѓу HTC desire 310 и HTC desire 610?
Првиов го имам и сум задоволен од него а ми треба уште еден мобилен па сакам да го земам 610?
Иначе на Вип официјалната страна во карактеристики 610 има послаб процесор од 310![]()
Нема послаб процесор, напротив има доста подобар и побрз.Ме интересира дали има некоја голема разлика меѓу HTC desire 310 и HTC desire 610?
Првиов го имам и сум задоволен од него а ми треба уште еден мобилен па сакам да го земам 610?
Иначе на Вип официјалната страна во карактеристики 610 има послаб процесор од 310![]()
Цена не кажа? Ама по спецификации телефонот мора да биде над 250 евра значи ЛГ Г2Предлог за телефон со следните карактеристики:
- 4G LTE
- 2GB RAM
- Quad-core processor >1.2
- Средна класа на паметни телефони
Pa ne ke da e ova sredna klasa ja moslamПредлог за телефон со следните карактеристики:
- 4G LTE
- 2GB RAM
- Quad-core processor >1.2
- Средна класа на паметни телефони