Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Мислења ? Некако ефтин ми изгледа... 8000 денари е во t-mobile.
Зашто Мобеликс толку поефтино го продаваат ?

Не го бива. Изработка 0, земи го во рака ќе видиш, ко играчка да држиш. А и многумина се жалат од телефонов, кварови и слични ствари.

Иначе, мислење за Alcatel Idol 2 Mini S? Вака ми изгледа солидно, ми треба мислење на корисник или некој поискусен. Предности/слабости, дали вреди за парите и слично?

Не го бива, снаата ми ја има и не е задоволна ,ако си на Т-Мобајл попрво би земал Хуавеј P6 или алкател идоу 2 ,а ако сакаш брз и без лагови за ефтини пари тогаш види некое со WindowsPhone како што е Нокиа.
Инаку по мобиларите се реални цени додека сите мобилни оператори се напумпани цени на пример ти истекува договорот и ти следува бонус 6000 ден.( пример) сони е1 чинат преку сила 5500-6000 ден. нов ,а операторот 8000 и демек треба да доплатиш 2500 ќар за нив и други финти ,затоа искористи го бонусот да земеш поасален наместо 2500 земи го тоа да доплатиш 5000 ден.да речеме,ионака договорот ти трае 24 месеци и така волкот е сит и овците се на број.

Sent from my iPad 3 using Tapatalk

Ме интересира дали има некоја голема разлика меѓу HTC desire 310 и HTC desire 610?
Првиов го имам и сум задоволен од него а ми треба уште еден мобилен па сакам да го земам 610?
Иначе на Вип официјалната страна во карактеристики 610 има послаб процесор од 310o_O

Ме интересира дали има некоја голема разлика меѓу HTC desire 310 и HTC desire 610?
Првиов го имам и сум задоволен од него а ми треба уште еден мобилен па сакам да го земам 610?
Иначе на Вип официјалната страна во карактеристики 610 има послаб процесор од 310o_O

Има огромна разлика - во корист на 610.

Нема послаб процесор, напротив има доста подобар и побрз.
Има доста разлика, од дисплеј, камера, па се до софтвер.

А мислења за Samsung Galaxy S Duos 2 ?

Последно уредено:
Предлог за телефон со следните карактеристики:
  • 4G LTE
  • 2GB RAM
  • Quad-core processor >1.2
  • Средна класа на паметни телефони
Цена не кажа? Ама по спецификации телефонот мора да биде над 250 евра значи ЛГ Г2

Имам HTC Desire 610 , ја пуштам камерата си работи , ама се појавува од страна , " failed to initialize camera "

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom