Битола

i'm

*
Член од
11 февруари 2009
Мислења
128
Поени од реакции
21
Пред матурско клипче за горната гимназија,многу добро изработено :D

Вондерфул

Chemical love
Член од
2 јуни 2008
Мислења
251
Поени од реакции
157
Пред матурско клипче за горната гимназија,многу добро изработено :D
Ај шо ни ја презедоја идејата, ама мораше и бранчето? XD
Жити крајо шо му е поиновативен. Ама добри се Зага :)

Z

ziko bt

Гостин
ореее овие од горната најслаби плачат за внимание:angry3: иначе ѓупако му е највпечатлив:icon_mrgr

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.251
Поени од реакции
19.536
Шо не ќе му текни на ЗАГА-ва:)))
Имат накалапено добра пара од децава:)))
Беверли Хилс ХАЈ СКУЛ...:pos:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
лани 100 пати подобар клип имаја матурантите ... плус немаше парадирање на пуфлите по широк сокак лол :)
P.S.

FAIL :) ако забележите подобро

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.321
Поени од реакции
8.315
лани 100 пати подобар клип имаја матурантите ... плус немаше парадирање на пуфлите по широк сокак лол :)
P.S.

FAIL :) ако забележите подобро

Daj ne zabavaj ova e namerna greska kako na spotot na milco mancevski so reflektorite pa ovie nasite od zaga odma da bidat trend so kopirale :kesa:

Za videoto nema sto da se kazi komentarite ponazad so fatija mesto samo mene mi glupavo ova vkraj glumeke golem k*r sto napravile vo zivotot zavrsile zadolzitelno sredno obrazovanie pa uste spot snimile ebati amreckite raboti no najmngu mi padna vo oci karamata ZVER i toa sto nema komjuteri vo ucilnicite sto e rabotata ???da ne se na preinstalitrake pusteni nekade :helou:

Z

ziko bt

Гостин
Daj ne zabavaj ova e namerna greska kako na spotot na milco mancevski so reflektorite pa ovie nasite od zaga odma da bidat trend so kopirale :kesa:

Za videoto nema sto da se kazi komentarite ponazad so fatija mesto samo mene mi glupavo ova vkraj glumeke golem k*r sto napravile vo zivotot zavrsile zadolzitelno sredno obrazovanie pa uste spot snimile ebati amreckite raboti no najmngu mi padna vo oci karamata ZVER i toa sto nema komjuteri vo ucilnicite sto e rabotata ???da ne se na preinstalitrake pusteni nekade :helou:
не бе немат горната компјутери незнаеле децата да работат со нив :vozbud: а и очигледно имат попаметни работи т.е се глеа на спото кој ја држи шемата во Битолата:coffee::icon_cool

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623
Стварно бе Симбол , Легенд( бившо џез) лектира ги вратиле старите цени на кафето ?

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Стварно бе Симбол , Легенд( бившо џез) лектира ги вратиле старите цени на кафето ?
Легенд и Милениум сигурно, за Легенд од прва рака ти тврдам денес шмркнав едно таму.

Поздрав до Бобо и Чкрепата тие се за народот, да не беа тие во Ин да му сконтрат со секоја пијачка по 10 рекет ќе јадевме сите :)))))

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623
И инстинкт се врати старата цена денес бев, најверојатно сите ја вратија, видоја дека не бива.Иначе секоја чест за Бобо и Чкрепата

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Луѓе кога се матурите ? кога се долната? :smir:

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623
вечерва се долната

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623

Филип Втори стана битолски панкер
Панкерска фризура на гребенот на шлемот на Филип Втори во портокалова боја и натпис „Панкот не е мртов“ осамна на постаментот што локалната власт од Битола за античкиот крал го изгради на плоштадот Магнолија, јави радиото „Канал 77“ (http://www.kanal77.com.mk).

Црниот мермер е испишан само на едната од четирите страни на постаментот. Градоначалникот Талески смета дека можеби ова не е случајно, бидејќи се ближел денот кога ќе се поставел споменикот. А од друга страна се работело за чувствителен период, предиборна кампања.

Кој и зошто го испишал постаментот и оставил порака ќе открива полицијата.

Јак мајтап е :) ама сепак селско е и нека се избриши сместа има туристи полно низ градов срамота е

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233

Филип Втори стана битолски панкер
Панкерска фризура на гребенот на шлемот на Филип Втори во портокалова боја и натпис „Панкот не е мртов“ осамна на постаментот што локалната власт од Битола за античкиот крал го изгради на плоштадот Магнолија, јави радиото „Канал 77“ (http://www.kanal77.com.mk).

Црниот мермер е испишан само на едната од четирите страни на постаментот. Градоначалникот Талески смета дека можеби ова не е случајно, бидејќи се ближел денот кога ќе се поставел споменикот. А од друга страна се работело за чувствителен период, предиборна кампања.

Кој и зошто го испишал постаментот и оставил порака ќе открива полицијата.

Јак мајтап е :) ама сепак селско е и нека се избриши сместа има туристи полно низ градов срамота е

Да, ова е напишано од Панкерско-Демократска Партија на Македонија. Или пак нешто поврзале со анархија? Ах Двојче, нели панкер беше?

Вториот болд неам коментар. Истрага за зошто... -.-

Иначе извинете што ви се убацив у градов онака, досадно ми беше. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom