Ај шо ни ја презедоја идејата, ама мораше и бранчето? XDПред матурско клипче за горната гимназија,многу добро изработено
лани 100 пати подобар клип имаја матурантите ... плус немаше парадирање на пуфлите по широк сокак лол
P.S.![]()
FAILако забележите подобро
не бе немат горната компјутери незнаеле децата да работат со нивDaj ne zabavaj ova e namerna greska kako na spotot na milco mancevski so reflektorite pa ovie nasite od zaga odma da bidat trend so kopirale :kesa:
Za videoto nema sto da se kazi komentarite ponazad so fatija mesto samo mene mi glupavo ova vkraj glumeke golem k*r sto napravile vo zivotot zavrsile zadolzitelno sredno obrazovanie pa uste spot snimile ebati amreckite raboti no najmngu mi padna vo oci karamata ZVER i toa sto nema komjuteri vo ucilnicite sto e rabotata ???da ne se na preinstalitrake pusteni nekade :helou:
Легенд и Милениум сигурно, за Легенд од прва рака ти тврдам денес шмркнав едно таму.Стварно бе Симбол , Легенд( бившо џез) лектира ги вратиле старите цени на кафето ?
![]()
Филип Втори стана битолски панкер
Панкерска фризура на гребенот на шлемот на Филип Втори во портокалова боја и натпис „Панкот не е мртов“ осамна на постаментот што локалната власт од Битола за античкиот крал го изгради на плоштадот Магнолија, јави радиото „Канал 77“ (http://www.kanal77.com.mk).
Црниот мермер е испишан само на едната од четирите страни на постаментот. Градоначалникот Талески смета дека можеби ова не е случајно, бидејќи се ближел денот кога ќе се поставел споменикот. А од друга страна се работело за чувствителен период, предиборна кампања.
Кој и зошто го испишал постаментот и оставил порака ќе открива полицијата.
Јак мајтап еама сепак селско е и нека се избриши сместа има туристи полно низ градов срамота е