Ај шо ни ја презедоја идејата, ама мораше и бранчето? XDПред матурско клипче за горната гимназија,многу добро изработено
лани 100 пати подобар клип имаја матурантите ... плус немаше парадирање на пуфлите по широк сокак лол
P.S.
FAIL ако забележите подобро
не бе немат горната компјутери незнаеле децата да работат со нив а и очигледно имат попаметни работи т.е се глеа на спото кој ја држи шемата во Битолата:icon_coolDaj ne zabavaj ova e namerna greska kako na spotot na milco mancevski so reflektorite pa ovie nasite od zaga odma da bidat trend so kopirale :kesa:
Za videoto nema sto da se kazi komentarite ponazad so fatija mesto samo mene mi glupavo ova vkraj glumeke golem k*r sto napravile vo zivotot zavrsile zadolzitelno sredno obrazovanie pa uste spot snimile ebati amreckite raboti no najmngu mi padna vo oci karamata ZVER i toa sto nema komjuteri vo ucilnicite sto e rabotata ???da ne se na preinstalitrake pusteni nekade :helou:
Легенд и Милениум сигурно, за Легенд од прва рака ти тврдам денес шмркнав едно таму.Стварно бе Симбол , Легенд( бившо џез) лектира ги вратиле старите цени на кафето ?
Филип Втори стана битолски панкер
Панкерска фризура на гребенот на шлемот на Филип Втори во портокалова боја и натпис „Панкот не е мртов“ осамна на постаментот што локалната власт од Битола за античкиот крал го изгради на плоштадот Магнолија, јави радиото „Канал 77“ (http://www.kanal77.com.mk).
Црниот мермер е испишан само на едната од четирите страни на постаментот. Градоначалникот Талески смета дека можеби ова не е случајно, бидејќи се ближел денот кога ќе се поставел споменикот. А од друга страна се работело за чувствителен период, предиборна кампања.
Кој и зошто го испишал постаментот и оставил порака ќе открива полицијата.
Јак мајтап е ама сепак селско е и нека се избриши сместа има туристи полно низ градов срамота е