Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Ги користам.Сум немал некој проблем засега и немам забележано да кочи.Преку клин мастерот бришам junk files и memory boost.
Антивирусот не знам колку брка работа но од време на време го скенирам тел.
Што знам, јас земав нов моб. тел. и сега за сега немам проблеми од од типот со полнење кеш и вируси. Не инсталирам апликации надвор од play store. За кешот има опција за чистење од самиот телефон.

Ми треба апликација која што ќе блокира да се стартуваат одредени апликации (и што ќе ги гаси целосно после користење) а и самата да не одзема повеќе од 5 мб меморија

Ми треба апликација која што ќе блокира да се стартуваат одредени апликации (и што ќе ги гаси целосно после користење) а и самата да не одзема повеќе од 5 мб меморија
Ја имав апликација да бара пин кога се пушта фб, месинџер, пораки, и галерија. Такво нешто бараш ?

Ја имав апликација да бара пин кога се пушта фб, месинџер, пораки, и галерија. Такво нешто бараш ?
Не туку да не ми ги стартува апликациите и да не работат во позадина, пример со вклучување на таблетот ми се стартува Kindle кој што „троши“ 40 mb, за да не морам мануелно да ги стопирам

Не туку да не ми ги стартува апликациите и да не работат во позадина, пример со вклучување на таблетот ми се стартува Kindle кој што „троши“ 40 mb, за да не морам мануелно да ги стопирам
Рутиран ти е таблетот ?

Не, страв ми е да го рутирам
Епа пробај ја оваа тогаш, иначе ако се одлучиш да го рутираш за вакви работи на подобар начин можеш да ги средиш, со апликацијава незнам колку ќе ти заврши работа. Види пробај...

Jas na xperia e imam vo settings battery saver I sum mnogu zadovolen:)

Sent from my C1505 using Tapatalk 2

Najdobra spored vas aplikacija za prodolzuvanje na vremetraenje na baterija?
Greenify, побарај на play store, не ја користам имам power saving на самиот телефон. Други што ја користат викаат дека ептен вршела работа.[DOUBLEPOST=1411302576][/DOUBLEPOST]
Не, страв ми е да го рутирам
Исто и за тебе, Greenify.

Без рут ништo не мoжете. Пoбaрaјте towelroot, сo тaa aпликaцијa безбoлнo се рутирa телефoн (aкo е пoддржaн). И пoсле инсталирајте supersu.

Што знам, јас земав нов моб. тел. и сега за сега немам проблеми од од типот со полнење кеш и вируси. Не инсталирам апликации надвор од play store. За кешот има опција за чистење од самиот телефон.
Kakov tel kupi? Jas sesuhte so note 3 sum [emoji2]

Без рут ништo не мoжете. Пoбaрaјте towelroot, сo тaa aпликaцијa безбoлнo се рутирa телефoн (aкo е пoддржaн). И пoсле инсталирајте supersu.
Да не знаеш зошто ми сецка јутјубот? Прилично моќен е таблетот, подржува игри без проблем од типот на Dead Space, Predators, Gangstar vegas...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom