Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пробав еднаш кај мене ваа програма не работеше небива ништо се работе за леново телефон
Зависи што телефон имаш мене за HTC ми инсталира во ПЦ-то апликација слично како НокиаСуит во моментот коге се поврзува ХТЦ и ПЦ-то .Кога ќе приклучам Андроид тел, што програма треба да имам во комп за да ми го регистрира? Знам дека за Нокиа треба НокиаСуит а за Андроидот што треба?
Тие кoрисни aпликaции сaмo ти мoжеш дa си ги нaјдеш, oнa штo мене или нa друг му е кoриснo, зoштo и тебе би ти билo кoриснo? Секoј сo свoите пoтреби..Купив Huawei y530, некој корисни апликации ?
На плејстор е бесплатна.Здраво !!
Знае ли некој како да инсталирам FIFA 14 на Samsung Young ,гледав на you tube некој туторијали али неможам да разберам на шпански .
Фала![]()
Мизерија никаков телефон Сони Типо далеку подобар е од Е1 инаку снаат мој има Е1 и се нешто се нервираДали има некој искуство со Xperia Е1, предности, недостатоци, маани на телефонот ?
Мизерија никаков телефон Сони Типо далеку е подобар од Е1 инаку снаат а мој има Е1 и се нешто се нервираДали има некој искуство со Xperia Е1, предности, недостатоци, маани на телефонот ?