Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Finta nekoja za HTC Desire 310 da mozam da prefrlam aplikacii na sd card...Ako moze bez root,dokolku speka treba root dajte mi podolgo upatstvo posto ke zeznam nesto :D

Ние што немаме опција на телефонот „Move to SD Card“ како да префрлуваме апликации на мемориската картичка без рутирање и сл.?

Кога ќе приклучам Андроид тел, што програма треба да имам во комп за да ми го регистрира? Знам дека за Нокиа треба НокиаСуит а за Андроидот што треба?

Кога ќе приклучам Андроид тел, што програма треба да имам во комп за да ми го регистрира? Знам дека за Нокиа треба НокиаСуит а за Андроидот што треба?
Зависи што телефон имаш мене за HTC ми инсталира во ПЦ-то апликација слично како НокиаСуит во моментот коге се поврзува ХТЦ и ПЦ-то .

Sent from my iPad 3 using Tapatalk

Веројатно треба овде да се обратам, па ајде да пишам.

Имам Asus таблет модел me173x. Исто како и телефонот, го root-нав и инсталирав Pimp my Rom од Play Store. Тука почнаа проблемите (јас сум крив), затоа што чепкав во кернелот и избрав (ставив) погрешен кернел.
На наредниот рестарт, таблетот со саати остана на boot анимацијата. А после влегување во recovery и бришење сѐ, таблетот се вклучува, ама веднаш покажува system ui crashed. Од друга страна, пробав се што можев и видов дека ниту компјутерот не го препознава. Сигурен сум дека последниов симптом не е до кабелот и не ми се верува дека е хардверски, ко шо ми спомна еден другар, затоа што до сега сѐ функционираше супер.

Се надевам дека бев детален, ако можете да ми помогнете или да ми дадете некој совет би било супер. [emoji4]

Последно уредено:
Купив Huawei y530, некој корисни апликации ?

Купив Huawei y530, некој корисни апликации ?
Тие кoрисни aпликaции сaмo ти мoжеш дa си ги нaјдеш, oнa штo мене или нa друг му е кoриснo, зoштo и тебе би ти билo кoриснo? Секoј сo свoите пoтреби..

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Здраво !!
Знае ли некој како да инсталирам FIFA 14 на Samsung Young ,гледав на you tube некој туторијали али неможам да разберам на шпански .
Фала :)

Дали има некој искуство со Xperia Е1, предности, недостатоци, маани на телефонот ?

Здраво !!
Знае ли некој како да инсталирам FIFA 14 на Samsung Young ,гледав на you tube некој туторијали али неможам да разберам на шпански .
Фала :)
На плејстор е бесплатна.

Дали има некој искуство со Xperia Е1, предности, недостатоци, маани на телефонот ?
Мизерија никаков телефон Сони Типо далеку подобар е од Е1 инаку снаат мој има Е1 и се нешто се нервира :D

Мизерија никаков телефон Сони Типо далеку е подобар од Е1 инаку снаат а мој има Е1 и се нешто се нервира :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom