Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
тренер и врба заедно га гледасва финале .. можда преко њега некој играч да се донесе добар скаут прави...

Игор и Врба су кумови , договор сигурно су направиле за Караџова кој да га земе , иначе пред да биде трењер на КК Куманово требаше заедно да га водив Фени , Игор прифати за Куманово пошто спонзори му гу одобрисва програму за работу и мислу дека ке успее да створи тим не само за овуј сезону него и за будуќе.

@martins

Па сас Грузијца,тога Центра и Дамјана,реално па ке су фаворит број 1,бар такој мислу не мора ништо да значи,али ипак кој е бија лани шампион , сга сас право па е фаворит за одбрану,мада Работнички и Кожув су много јаки.
Ми па треба да се боримо за тој ебано 4-то место,сг ке биде још потешко у конкуренцију су још Фени и Соколи.
Иначе за овога Ј(Егоров) нема нигде ништо,бш тражу по кошаркарски сајтови,стварно нема никакви податци,иначе на мене ми се чини као одлично појачање.Одлично га чува кд улегна Американца на Мзт,а и има одличан шут за 3 поена.

@martins

Па сас Грузијца,тога Центра и Дамјана,реално па ке су фаворит број 1,бар такој мислу не мора ништо да значи,али ипак кој е бија лани шампион , сга сас право па е фаворит за одбрану,мада Работнички и Кожув су много јаки.
Ми па треба да се боримо за тој ебано 4-то место,сг ке биде још потешко у конкуренцију су још Фени и Соколи.
Иначе за овога Ј(Егоров) нема нигде ништо,бш тражу по кошаркарски сајтови,стварно нема никакви податци,иначе на мене ми се чини као одлично појачање.Одлично га чува кд улегна Американца на Мзт,а и има одличан шут за 3 поена.
Ја најде нешто само податоци куде играја ништо друго посебно од руски Химки е дојден,члан на у-20 на русију и тој е тој .. момак на полувреме против Фени 5 тројке ги исцепи како од шалу, ѕверско појачање ке е на 3че ке гази

Борбен е,и ја га запази на загревање дека има одлично шутче,још овдека да му најдемо некоју клинку и почастимо сас вотку,има Рус најбољи да биде:vozbud:

Караџовски куде нас?! Ај да видимо, кам среќа да е такој и да е бија само на пробу у Фени
Sent from my Lumia 630 using Tapatalk

Борбен е,и ја га запази на загревање дека има одлично шутче,још овдека да му најдемо некоју клинку и почастимо сас вотку,има Рус најбољи да биде:vozbud:
Нема гу стара гарда за клинке да му објаснив како се наваѓав :P Ке најде рус нешто не е проблем хахах

Потсеќа ли ве Јегоров у конституцију малко на Димчевскога?Мене много... :D

Не му се секирај ќе му се најдев они сами :D

Сакаја би нешто да кажу за навивачи, скроз добронамерно. Ја сам постар прилично, дугачко гу прату кошарку у Куманово, а како тинејџер и ја сам бија Куман. Додуше тга спорт број едн у град ни беше рукомет т. е. Шевро Куманово. И тга имасмо свои песме, навивасмо како и ви сга, само сас едну разлику. Кд смо ми у напад нормално бодримо ги сас навивање, али кд напада противник, тга не поемо него ќе направесмо едну такву буку: свирежи, сирену имасмо онакву на вртење, тија горе ударасва у лимови, а цела сала га прифаќаше тој, и верујте ми, у едну такву атмосферу се пресечуев ноге, пада концентрација и на најакога противника. По тој бесмо познати и да не кажу непобедлљиви на домашан терен. Очигледно овој е модерно навивање а ја сам остареја :), али мислу дека само сас такву атмосферу публика е шести играч.

Сакаја би нешто да кажу за навивачи, скроз добронамерно. Ја сам постар прилично, дугачко гу прату кошарку у Куманово, а како тинејџер и ја сам бија Куман. Додуше тга спорт број едн у град ни беше рукомет т. е. Шевро Куманово. И тга имасмо свои песме, навивасмо како и ви сга, само сас едну разлику. Кд смо ми у напад нормално бодримо ги сас навивање, али кд напада противник, тга не поемо него ќе направесмо едну такву буку: свирежи, сирену имасмо онакву на вртење, тија горе ударасва у лимови, а цела сала га прифаќаше тој, и верујте ми, у едну такву атмосферу се пресечуев ноге, пада концентрација и на најакога противника. По тој бесмо познати и да не кажу непобедлљиви на домашан терен. Очигледно овој е модерно навивање а ја сам остареја :), али мислу дека само сас такву атмосферу публика е шести играч.
Слажам се сс тебе дека треба да се поработи куде навивачи маце около тој што у такви ситуацие дека треба некои по такој едноставни а важни работе да се направив довољно е у кључни моменти да викав ууу и да се удара у лимови цела сала кд ке га прифати тој ке бидне интересно за противници а не само да се пое док су они у напад .. иако се работи на мелодичност повише на песне и слични ствари изглед на трибину, кореографија а тија ствари се занемарисва много добар прдлог...

има едно 10 играча сс тој презиме, ама име игор нигден нема... иначе за црнци данска легав у револушн истрзав се :D

има едно 10 играча сс тој презиме, ама име игор нигден нема... иначе за црнци данска легав у револушн истрзав се :D
Хахахаха ке се истрзав слободан дн имав ама у наредни 3 недеље ке се уиграв ке газив :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom