Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Мандиќ и Костоски су криви што не мога да гу погоди таблу :)
Не ме разбираш, много малко се знае а много се збори едноставно не га проигруесва, ке видиш што ке се дешава у тек на сезону после ке се распуца ке плачев сви од њега, направи сејв на овој ! :P ;)[DOUBLEPOST=1411254855][/DOUBLEPOST]
Ajde cestito Dimitar Karadzovski najnovo zasiluvanje na KK Kumanovo.

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
Ајде на здравје !

Последно уредено:
Чекај заебаваш ли не?
Он овој лето потпиша за Фени,можда и главан играч ги е и од еданпут да дојде куде нас?Не ми е јасно,мада проверен играч за разлику од Оливера,Вујошевиќа,Хајнса.

Потпиша пред непун месец,+ ичер он не разби на крај сас његову серију од 10 поена.

тренер и врба заедно га гледасва финале .. можда преко њега некој играч да се донесе добар скаут прави...

Караџовски е бија само у Фени на пробу...не е имаја ништо потпишано,јутре потпишуе куде нас. :D

караџовски ичера игра против нас, у кључни моменти он и тј србин не добисва такој да овој кој и да га пиша незнае што збори... иначе странци су ми некако аут овија две утакнице, тј хајнс труди се човек пробуе да рипа да игра али низак за туј позицију, а нема скок како брата му :/ оливер па ќе повтору страшни физичке предиспозицие за нашу лигу и дечки како симоновскога, соколовога и остали од тј тип би требаја да ги држи лекцију, али па како гледам на тија клипови не играч на кога можеш да очекуеш да прави улази едноставно само чисти шутеви за 3.... осман најбоље засилување (ако ацета не га рачунамо), мандиќ превише солира и у немогуќе ситуацие, јаневски стандардно млитав али јбг тој е његов стил, за центра немам коментар промашена инвестиција како и ќе мора да се тражив играчи на центарску позицију и на бековску, а за тога русина стварно незнам кој е какв е дајте барем право име, од куде е стигнаја и слично малце да прогугламо :) и прашење за дечка од погоре зашто га рачуна мзт како фаворит број 1 кд ми го добисмо данска ?

Прочитај га прв пасус,па можда ке ти бидне јасно.
Друго,пу туј твоју глупу логику,ми га добисмо денс МЗТ,а нас не доби Фени,да ли тој значи дека е Фени најјак?
Трето,овој су припремни утакмице и Партизан изгуби од некоју анонимни Румуни 30 разлика,а кд почне сезона па е најјак.

Прочитај га прв пасус,па можда ке ти бидне јасно.
Друго,пу туј твоју глупу логику,ми га добисмо денс МЗТ,а нас не доби Фени,да ли тој значи дека е Фени најјак?
Трето,овој су припремни утакмице и Партизан изгуби од некоју анонимни Румуни 30 разлика,а кд почне сезона па е најјак.

свак си има свое мислење, за мене твоја логика дека мзт е фаворит број 1 за титулу ми е глупа, али јбг тој е твое мислење... ја мислу дека немав довољан број играчи за да играв наше првенство и лигу од квалитет како што е аба, плус имав играчи стакло и некако кожув и работнички су ми фаворити за титулу ;) ја само те праша погоре зашто мислиш дека су фаворити број 1, а не пиша дека имаш глупу логику :) иначе гледам упутен си доста у работе у клуб, па ако можеш да најдеш нешто за тога русина, зашто очигледно е дека презиме му е јегоров, још има па да га најдемо да видимо што играч е :) позз

Не ме разбираш, много малко се знае а много се збори едноставно не га проигруесва, ке видиш што ке се дешава у тек на сезону после ке се распуца ке плачев сви од њега, направи сејв на овој ! :P ;)[DOUBLEPOST=1411254855][/DOUBLEPOST]
Ајде на здравје !

Како прво ја кажа дека дечко е страшан шутер и дека има нешто тачно у тој што га збориш не викам дека не само и дека и до њега си е превише е пасиван како да не веруе у себе

Мислу дека не треба да се едев гомна за Оливера, дали некој примети дека едноставно немаше ни една акција за њега кд е он у игру ? Мислу дека има нешто што на некога не му одговара, а тој е Мандиќ, познат е како егоистичан играч кој неќе конкуренцију а Костоски изгледа е у тандем сс њега.
Друже за какву црну акцију збориш, па тој што га изигра Оливер на овија две припремне е катастрофално,
па дечко само дреме на тројку и чека сервирано,
он изведуе само аути,
ниедну топку не пренесе на противничку половину,
досга како Станимира ми игра исти стил, само Станимир барем погаѓаше га кош и агресивно играше одбрану,
ниедн улаз не направи...

Ебати црнца бека или крило кој незнае улази да прави, па за кој ку*ац ни е... само тројке да шутира??? тој може и баба ми да га прави.
Виде ли га црнац бек на Рилски што прави, црнац у Фени исто супер изигра, амер у Мзт исто солидан, овј наш како стра да има или па толко му знање, од клипче само се гледа тројке куде шутира...
Џанер дете па знае и улази да прави, тројке дава, агресиван у одбрану, петпута поефтин од овога Оливера, а петпута боље изигра

Како прво ја кажа дека дечко е страшан шутер и дека има нешто тачно у тој што га збориш не викам дека не само и дека и до њега си е превише е пасиван како да не веруе у себе
Има нешто зашто е пасиван ама ке видите дека после ке е различно и много подобро. Неможе за џабе да е пасиван и толко не е сигуран, не е моја работа да произнасам детаљи само сакам да ви кажу дека ке биде подобро затој што верују има вољу само треба да се опушти ке видите и ја се искрено надам дека све ке бидне како што треба .. иначе не забрављајте ккв прв тренинг имаше .. не промаши, неможе тој само на среќу да е да не промаши шут... :D
свак си има свое мислење, за мене твоја логика дека мзт е фаворит број 1 за титулу ми е глупа, али јбг тој е твое мислење... ја мислу дека немав довољан број играчи за да играв наше првенство и лигу од квалитет како што е аба, плус имав играчи стакло и некако кожув и работнички су ми фаворити за титулу ;) ја само те праша погоре зашто мислиш дека су фаворити број 1, а не пиша дека имаш глупу логику :) иначе гледам упутен си доста у работе у клуб, па ако можеш да најдеш нешто за тога русина, зашто очигледно е дека презиме му е јегоров, још има па да га најдемо да видимо што играч е :) позз
Игор (Ј)Егоров мислу дека му е цело име.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom