Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ме разбираш, много малко се знае а много се збори едноставно не га проигруесва, ке видиш што ке се дешава у тек на сезону после ке се распуца ке плачев сви од њега, направи сејв на овој !Мандиќ и Костоски су криви што не мога да гу погоди таблу![]()
[DOUBLEPOST=1411254855][/DOUBLEPOST]
Ајде на здравје !Ajde cestito Dimitar Karadzovski najnovo zasiluvanje na KK Kumanovo.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
.....???Ajde cestito Dimitar Karadzovski najnovo zasiluvanje na KK Kumanovo.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
и прашење за дечка од погоре зашто га рачуна мзт како фаворит број 1 кд ми го добисмо данска ?мхм не верују мн .. али ако е тачно браво...Караџовски е бија само у Фени на пробу...не е имаја ништо потпишано,јутре потпишуе куде нас.![]()
Прочитај га прв пасус,па можда ке ти бидне јасно.
Друго,пу туј твоју глупу логику,ми га добисмо денс МЗТ,а нас не доби Фени,да ли тој значи дека е Фени најјак?
Трето,овој су припремни утакмице и Партизан изгуби од некоју анонимни Румуни 30 разлика,а кд почне сезона па е најјак.
ја само те праша погоре зашто мислиш дека су фаворити број 1, а не пиша дека имаш глупу логику
иначе гледам упутен си доста у работе у клуб, па ако можеш да најдеш нешто за тога русина, зашто очигледно е дека презиме му е јегоров, још има па да га најдемо да видимо што играч е
поззНе ме разбираш, много малко се знае а много се збори едноставно не га проигруесва, ке видиш што ке се дешава у тек на сезону после ке се распуца ке плачев сви од њега, направи сејв на овој !![]()
[DOUBLEPOST=1411254855][/DOUBLEPOST]
Ајде на здравје !
Друже за какву црну акцију збориш, па тој што га изигра Оливер на овија две припремне е катастрофално,Мислу дека не треба да се едев гомна за Оливера, дали некој примети дека едноставно немаше ни една акција за њега кд е он у игру ? Мислу дека има нешто што на некога не му одговара, а тој е Мандиќ, познат е како егоистичан играч кој неќе конкуренцију а Костоски изгледа е у тандем сс њега.
Има нешто зашто е пасиван ама ке видите дека после ке е различно и много подобро. Неможе за џабе да е пасиван и толко не е сигуран, не е моја работа да произнасам детаљи само сакам да ви кажу дека ке биде подобро затој што верују има вољу само треба да се опушти ке видите и ја се искрено надам дека све ке бидне како што треба .. иначе не забрављајте ккв прв тренинг имаше .. не промаши, неможе тој само на среќу да е да не промаши шут...Како прво ја кажа дека дечко е страшан шутер и дека има нешто тачно у тој што га збориш не викам дека не само и дека и до њега си е превише е пасиван како да не веруе у себе

Игор (Ј)Егоров мислу дека му е цело име.свак си има свое мислење, за мене твоја логика дека мзт е фаворит број 1 за титулу ми е глупа, али јбг тој е твое мислење... ја мислу дека немав довољан број играчи за да играв наше првенство и лигу од квалитет како што е аба, плус имав играчи стакло и некако кожув и работнички су ми фаворити за титулуја само те праша погоре зашто мислиш дека су фаворити број 1, а не пиша дека имаш глупу логику
иначе гледам упутен си доста у работе у клуб, па ако можеш да најдеш нешто за тога русина, зашто очигледно е дека презиме му е јегоров, још има па да га најдемо да видимо што играч е
позз