FIFA 15

• Креатор на темата Креатор на темата Martin
  • Време на започнување Време на започнување
Искрено цела реклама чекав на крај да кажат дека ќе праат 3Д фифа или нешто слично, ама ништо (n)
Значи рекламата е буквално (секс на под) подебавање :D

Дај кажите шо да прам со играва ја спуштив од еа оргин 1 па порбав пак по втор пат и ко ќе ја пуштам нишо не ми излегвит ниту ми дават некој ероро исто и од инсталација од фифаконфиг,го инсталирав она net.framework по 12323 пат и џабе?:mad:

Ги глеав оцените за голманите и Буфон ми е стаен 13+ по ред со оцена. Мислам WTF?
Ај спред форма, ок е што се толку високо Ноер и Куртоа, ама Буфон да го стаат толку назад, ми нема смисла.

Последно уредено:
Ги глеав оцените за голманите и Буфон ми е стаен 13+ по ред со оцена. Мислам WTF?
Ај спред форма, ок е што се толку високо Ноер и Куртоа, ама Буфон да го стаат толку назад, ми нема смисла.
Според формата, ок му е местото, ама проблемот е што други голмани доста високо ги искачиле. Иначе во играта тоа overal отцената и не игра баш некоја улога. Пример види кај Буфон позиционирањето која отцена е, 90 и кусур мислам, што кај никој друг голман не е така што значи повторно тешко ќе се совладува :)

Кај ја има најефтино да се купи? На g2a.com ја има за 29 евра, а на мексичкиот оригин за 35$, само треба hola unblocker.. Ако ја најдовте некаде за поефтино, пишете..

Џабе ќе биде све ако на финалната верзија не ги средат срањата со голманите.Какви голови со глава примам па тоа чудо е...ццццц.

Џабе ќе биде све ако на финалната верзија не ги средат срањата со голманите.Какви голови со глава примам па тоа чудо е...ццццц.
Не памтам FIFA во која headers не биле факин ОП, највероватно FIFA 99-та.

Глупи голови со глава примам.Голманите воопшто не реагираат.
Мора да ги средат. Глупи голови се прима, невозможни ситуации се бранат.
Општо целата физика зеза малце, и лани во демото беше така.
Ќе видиме в понеделник вечерта :D

На замунда ви излезе торент за ПС3 корисниците :D

Па ја има и за pc fifa 15 ultimate team edition али уште нема крак.

Најголем проблем и грижа ми е outrunот дали го поправиле,солиден дриблинг ме може да се направи. Втора работа е небалансот меѓу нивоата на тешкост(дификулти) .Голема осцилација има меѓу профи и ворлд клас,а легендендери е префорсирано срање каде компјутерот ти е на фул атак.Како да не знае за смиреност :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom