Златната риба е врвот 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Според формата, ок му е местото, ама проблемот е што други голмани доста високо ги искачиле. Иначе во играта тоа overal отцената и не игра баш некоја улога. Пример види кај Буфон позиционирањето која отцена е, 90 и кусур мислам, што кај никој друг голман не е така што значи повторно тешко ќе се совладуваГи глеав оцените за голманите и Буфон ми е стаен 13+ по ред со оцена. Мислам WTF?
Ај спред форма, ок е што се толку високо Ноер и Куртоа, ама Буфон да го стаат толку назад, ми нема смисла.
Не памтам FIFA во која headers не биле факин ОП, највероватно FIFA 99-та.Џабе ќе биде све ако на финалната верзија не ги средат срањата со голманите.Какви голови со глава примам па тоа чудо е...ццццц.
Глупи голови со глава примам.Голманите воопшто не реагираат.Не памтам FIFA во која headers не биле факин ОП, највероватно FIFA 99-та.
Мора да ги средат. Глупи голови се прима, невозможни ситуации се бранат.Глупи голови со глава примам.Голманите воопшто не реагираат.
Најголем проблем и грижа ми е outrunот дали го поправиле,солиден дриблинг ме може да се направи. Втора работа е небалансот меѓу нивоата на тешкост(дификулти) .Голема осцилација има меѓу профи и ворлд клас,а легендендери е префорсирано срање каде компјутерот ти е на фул атак.Како да не знае за смиреностЏабе ќе биде све ако на финалната верзија не ги средат срањата со голманите.Какви голови со глава примам па тоа чудо е...ццццц.