On.net WADSL интернет

Ептен

Џомба
Член од
30 јуни 2006
Мислења
97
Поени од реакции
15
Едно прашање дали корисниците на WDSL можат наскоро да бидат префрлени на WIMAX технологија и на тој начин да добијат поголеми брзини и сообраќај???????
Wimax е во повеќето аспекти инфериорна технологија во однос на Motorola Canopy. Логичен чекор напред би бил ADSL2+, а не NLOS CPE-a кои се ем скапи, ем со голем пинг.

С

Спенсер

Гостин
И кај мене исто,проблеми,им звоам, ми вика, ВАШИОТ повик е со реден број 16,значи многумина имале проблеми

Член од
22 август 2007
Мислења
550
Поени од реакции
16
Во последно време многу знаат да заебаваат, а ако успееш да им се јавиш ти даваат таму некој реден број и нема шанси да дочекаш да ти се јават. Ама мене до сега повеќе пати ми успеала една финта, како и сега пред малце :icon_bigg Секогаш кога не можам да се конектирам го вадам кабелчето од малото адаптерче позади и го оставам едно 10-15 минути така, и после ќе го уклучам пак и ќе почекам додека да се воспостави конекцијата и после пробувам и успевам да се конектирам. Досега ми успевало...

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.549
Поени од реакции
2.740
И кај мене исто,проблеми,им звоам, ми вика, ВАШИОТ повик е со реден број 16,значи многумина имале проблеми
Добар си ти јас бев 23 по ред и со оглед дека на секоја минута по еден се исклучуваше не ми се исплаќаше да чекам.Сега за сега еве пола саат се добри да не ги урочам пак.

Cute Girl не е тоа решение исклучувај ја антената и пак да ја ставаш секогаш кога ке снема интернет али кога не може другачије и тоа е лек што викаш.

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
Решението ви е да си ставите интернет од мт.нет, телекабел, кабелтел или било кој друг интернет провајдер. Он.нет никогаш нема да станат провајдер. Јас колку нервози имав со нив, сеа може 6 месеца сум на телекабел и сум раат. И татко ми не ми ѕврцка дека нема интернет да ми се жали и мене торент ми иде со 300 кбпс.

Mr.Deni

Член од
4 мај 2007
Мислења
3.549
Поени од реакции
2.740
Решението ви е да си ставите интернет од мт.нет, телекабел, кабелтел или било кој друг интернет провајдер. Он.нет никогаш нема да станат провајдер. Јас колку нервози имав со нив, сеа може 6 месеца сум на телекабел и сум раат. И татко ми не ми ѕврцка дека нема интернет да ми се жали и мене торент ми иде со 300 кбпс.
Брат се тоа што го кажуваш е супер навистина жалосно е за тие пари што ги плаќаме што добиваме али тоа е заглавени сме со проклети договори и додека не истечат не можеме ништо да направиме.Здравје уште некој месец и после лесно ке биде.

Mr.Deni

Член од
4 мај 2007
Мислења
3.549
Поени од реакции
2.740
kaj mene dva dena po red skoro i da nema internet
Друже оди раскини го договорот по нивна кривица чим немаш скоро два дена немој да седиш така и да чекаш на некој да му текне веруј ми ако самиот не направиш ништо ке си плаќаш за интернет а ке немаш.Јави им се викај пцуј што ти не да си добиеш интернет.

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Само кај мене е тиња нетот или секаде е?

С

Спенсер

Гостин
и кај мене е срање, им се јавив,рестартираа нешо, се опрај малце, на спеедтест вадеше 300, сега 1000,

Член од
16 септември 2007
Мислења
1.486
Поени од реакции
338
Друже оди раскини го договорот по нивна кривица чим немаш скоро два дена немој да седиш така и да чекаш на некој да му текне веруј ми ако самиот не направиш ништо ке си плаќаш за интернет а ке немаш.Јави им се викај пцуј што ти не да си добиеш интернет.

aj da ne prorecam se opravi malku sekogas e ovakov pri kraj na mesecot koga site ce udrat da skidaat da gi potrosat gigovite

Член од
16 септември 2007
Мислења
1.486
Поени од реакции
338
abe nie na WADL ostanuvame na 15GB se menuva nesto kaj nas ima nekoj informacija

Kajgana Shop

На врв Bottom