On.net WADSL интернет

• Креатор на темата Креатор на темата Jane
  • Време на започнување Време на започнување
супер е wadsl. брзината од 500 до 120 овие денови. само на колку време е договорот ? тоа не ми е јасно.

Ја не знам кој им курот на тие од техничка подршка таму,немам интерент вртам телефон снимениот фино вика “вие сте 13ти на ред’’,после пола секунда сега сте 9ти,после сега сте 5ти и така за минута негде ме дотера до трето место и не ми крева никој чекај чекај ништо ни глас ни бутур.:toe:
:) Сега не знам како е можно,дали е ова виша сила или не знам што,ми го отвара само форумов ни мсн ни гугл ништо,само Кајгана....... а они иначе пак не креваат :@

Dali nekoj od vas sto koristi on-net ima problemi so otvaranje na stranicite,msn i td...
Bidejki jas imam problem mi otvara samo on-net stranicata, kajgana forumot i nekoi mak stranici...:D

Значи не бил само кај мене проблемот што не отвара мсн и странски страници а тоа што не се јавуваат тоа им стана навика во последно време.Ај да се надеваме што поскоро дека ке го поправат проблемот.

Најверојатно има пад на линковите за надвор, ништо ново од но нет. Ај уште овој месец ги трпам :vozbud:

Се поправи кај некој да отвара странски страници и мсн или уште имаме проблеми повеќето корисници?

Највероватно има проблем со надворешните страни.. т.е надворешните линкови.

Се' што е на македонски сервер би требало да е ок, за надворешните би требало да се среди што поскоро.

da da i kaj mene use istiot problem nemozam da otvaram stranski strani i da uklucam msn...

Dali nekoj od vas sto koristi on-net ima problemi so otvaranje na stranicite,msn i td...
Bidejki jas imam problem mi otvara samo on-net stranicata, kajgana forumot i nekoi mak stranici...:D

Лелеее ја мислев до мене ее па вртев и вртев у он нет лелее више пукнав. Па нека известат некако нека кажат само што не кликнав за uninstall мсн мислев дека е до него. Ми поминаа сите фази на нервоза:nesum:
Да не се повтори ауу

Лелеее ја мислев до мене ее па вртев и вртев у он нет лелее више пукнав. Па нека известат некако нека кажат само што не кликнав за uninstall мсн мислев дека е до него. Ми поминаа сите фази на нервоза:nesum:
Да не се повтори ауу

Изгледа не си не читала еве 5 саата се жалиме повеќето корисници дека имаме проблеми со нетот.Си нашла луѓе што ке те известат ако имаат некој проблем они не се јавуваат кога треба иако им е тоа работа е не известие некое да кажат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom