UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
браво за рома, честито .. не знам стварно што да мислам од натпреваров, или рома ќе биде рамо до рамо со гигантиве у групава или пак цска ќе биде топовско месо и билдање на гол разликата ..

имавте право, гледам рускиве екипи, сериозни проекти имале (y) не е е злато се што сјае, одат таму да лапаат пари фудбалери без амбиција.

Roma ke prai belja godinava.Kolku pozrtvuvano igraa.Alal da im e

Челзи стандардно секоја сезона. Прелесна група, “неочекуван“ кикс дома, потоа пердашење на гости кај сите екипи и пласман даље.
Пристапот кон играта после дадениот гол во првото полувреме им беше криминален, да сум Мурињо ќе ги рогам сите до еден на тренинг, мочковци.

Челзи стандардно секоја сезона. Прелесна група, “неочекуван“ кикс дома, потоа пердашење на гости кај сите екипи и пласман даље.
Пристапот кон играта после дадениот гол во првото полувреме им беше криминален, да сум Мурињо ќе ги рогам сите до еден на тренинг, мочковци.
Само Фелипе Луис изигра респектабилно, другите лежерно после голот, промашуваја чисти шанси :)

Само Фелипе Луис изигра респектабилно, другите лежерно после голот, промашуваја чисти шанси :)
Многу лежерно играат, убаво рече коментаторот, некако пресамоуверени беа. Можеби и добро ќе им дојде овој кикс, али на мене секако не ми дојде добро, се да им ебам. Па и оној од Шалке што извади од гол линија по шутот на Реми. :facepalm:

А и кој му кур на Мурињо со Дрогба што почиња, он е за измена, да влезе негде од 65-70 минута и да го освежи нападот. Чим влезе Коста одма се осети драстична разлика.

Многу лежерно играат, убаво рече коментаторот, некако пресамоуверени беа. Можеби и добро ќе им дојде овој кикс, али на мене секако не ми дојде добро, се да им ебам. Па и оној од Шалке што извади од гол линија по шутот на Реми. :facepalm:

А и кој му кур на Мурињо со Дрогба што почиња, он е за измена, да влезе негде од 65-70 минута и да го освежи нападот. Чим влезе Коста одма се осети драстична разлика.
Џабе Коста не е магионичар, 80 го клава и неможи одма да дај гол за 2 минути..
Иначе како фаној на Челзи сите чекавме Дрогба да се врати на терените, да игра пак како Легенда, ама ете се случи то и резултатот е ова, 70 минути залудно, не е крив тој тешко е напаѓач на 36 години, има голмани,дефанзивци, ама напаѓач треба пресинг да прај,да трча,да шутка...
Неуспешен експеримент со Дрогба. Азар,Реми и Фабрегас си промашија по една 100% шанса истотака

Многу глуп човек, класична пичкетина. Им се испичка на Баерн и им игра со еден напаѓач :tapp::tapp:
Пеп ставил 10 играчи што не му играат на природни позиции, овој му игра само со Џеко напред, fuck logic. Абре пушти го Кун, треба таков брз, пробивен... Боооооо, многу мразам вакви пизди од тренери.

Океј се другите бе, океј е и со еден шпиц. Само Џеко е теле за ваков меч, требаше Агуеро место него. Овој Баерн плачеше ко напалена србинка да го натртиш на контри, тој го опнал Џеко.

Пеп е револуциониер. Мурињо ако стави два пара бекови, тој е уништувач на фудбалот, деструктивен тренер, автобус . Но кога Пеп го прави тоа, тоа е фудбалска револуција. :icon_lol:

А коа сме веќе кај Мурињо и Челзи, сеуште мислам дека се дебело преценети сезонава, особено за битка на два фронта.

Океј се другите бе, океј е и со еден шпиц. Само Џеко е теле за ваков меч, требаше Агуеро место него. Овој Баерн плачеше ко напалена србинка да го натртиш на контри, тој го опнал Џеко.

Пеп е револуциониер. Мурињо ако стави два пара бекови, тој е уништувач на фудбалот, деструктивен тренер, автобус . Но кога Пеп го прави тоа, тоа е фудбалска револуција. :icon_lol:

А коа сме веќе кај Мурињо и Челзи, сеуште мислам дека се дебело преценети сезонава, особено за битка на два фронта.
Зашто преценети, у кој смисол?

Да ПЛ е приоритет
Нормално очекуваме и уште некоја титула, ама Премиер Лигата е најважна сезонава

Зашто преценети, у кој смисол?

Тоа е финтата, неам никаков добар аргумент а иам чуство дека ги преценуваат. :D Немаат ширина во составот, мислам дека со евентуална повреда на Фабре и Коста ќе влезат у голем проблеми, Жозе пак може да сјебе некоја “добиена“ утакмица (слично ко денешената)... Или тоа, или ќе истераат ко Атлетико лани што направи и ќе ме побијат. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom