UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Шо му е на Харт бе брааааааат?:eek:

:cuc::pos:
10687165_625108220968047_1094457295108490360_n.png

Последно уредено:
Кажете што мисли Пелегрини со Агуеро на клупа? Да не сака пак да даде гол за 1 минута откако ќе влезе? :D Зар е можно да не ја искористи дупкава на средина шо ја има Баерн, ебати шутракот.

Фабрегас која шанса ја испушти, а и Боатенг шутот ауф.. Челси дава гол гарант у второ..

Иначе, ова на Рома, @dragonsky би го рекол УЕЛКАМБЕК :D :D

Можеш комотно и со оваа песна да ни посакаш добредојде :D

Можам можам:cool: .. :icon_mrgr:

Е ова е враќање во ЛШ со стил после толку години, а не твојот тим:P

Кажете што мисли Пелегрини со Агуеро на клупа? Да не сака пак да даде гол за 1 минута откако ќе влезе? :D Зар е можно да не ја искористи дупкава на средина шо ја има Баерн, ебати шутракот.
Многу глуп човек, класична пичкетина. Им се испичка на Баерн и им игра со еден напаѓач :tapp::tapp:
Пеп ставил 10 играчи што не му играат на природни позиции, овој му игра само со Џеко напред, fuck logic. Абре пушти го Кун, треба таков брз, пробивен... Боооооо, многу мразам вакви пизди од тренери.

На шо ќе го добие Сампер тој со вентијагата.
prc.jpg

Дрогба некако успорен е тое 36 години.. Околу 60та да влези Реми или Коста и ќе се дај уште некој гол :)

Многу глуп човек, класична пичкетина. Им се испичка на Баерн и им игра со еден напаѓач :tapp::tapp:
Пеп ставил 10 играчи што не му играат на природни позиции, овој му игра само со Џеко напред, fuck logic. Абре пушти го Кун, треба таков брз, пробивен... Боооооо, многу мразам вакви пизди од тренери.

Пизда, не пизда, ќе то пушти во 75 на изморена одбрана, одма ќе им даде гол :)

За кој кур се стаени дебиливе позади гол не ми е јасно.
Ало коњ чист пенал имаше за Баерн кај на мајка ти гледаш?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom