O
ob1
Гостин
Сериозно, уште со ова?bundesliga > premier. biatch
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сериозно, уште со ова?bundesliga > premier. biatch
Само Фелипе Луис изигра респектабилно, другите лежерно после голот, промашуваја чисти шансиЧелзи стандардно секоја сезона. Прелесна група, “неочекуван“ кикс дома, потоа пердашење на гости кај сите екипи и пласман даље.
Пристапот кон играта после дадениот гол во првото полувреме им беше криминален, да сум Мурињо ќе ги рогам сите до еден на тренинг, мочковци.
@Џони Вајсмилер ајде почни....имавте право, гледам рускиве екипи, сериозни проекти ималене е е злато се што сјае, одат таму да лапаат пари фудбалери без амбиција.
Многу лежерно играат, убаво рече коментаторот, некако пресамоуверени беа. Можеби и добро ќе им дојде овој кикс, али на мене секако не ми дојде добро, се да им ебам. Па и оној од Шалке што извади од гол линија по шутот на Реми.Само Фелипе Луис изигра респектабилно, другите лежерно после голот, промашуваја чисти шанси![]()
Џабе Коста не е магионичар, 80 го клава и неможи одма да дај гол за 2 минути..Многу лежерно играат, убаво рече коментаторот, некако пресамоуверени беа. Можеби и добро ќе им дојде овој кикс, али на мене секако не ми дојде добро, се да им ебам. Па и оној од Шалке што извади од гол линија по шутот на Реми.
А и кој му кур на Мурињо со Дрогба што почиња, он е за измена, да влезе негде од 65-70 минута и да го освежи нападот. Чим влезе Коста одма се осети драстична разлика.
Многу глуп човек, класична пичкетина. Им се испичка на Баерн и им игра со еден напаѓач
Пеп ставил 10 играчи што не му играат на природни позиции, овој му игра само со Џеко напред, fuck logic. Абре пушти го Кун, треба таков брз, пробивен... Боооооо, многу мразам вакви пизди од тренери.
ПЛ е приоритет.А коа сме веќе кај Мурињо и Челзи, сеуште мислам дека се дебело преценети сезонава, особено за битка на два фронта.
Зашто преценети, у кој смисол?Океј се другите бе, океј е и со еден шпиц. Само Џеко е теле за ваков меч, требаше Агуеро место него. Овој Баерн плачеше ко напалена србинка да го натртиш на контри, тој го опнал Џеко.
Пеп е револуциониер. Мурињо ако стави два пара бекови, тој е уништувач на фудбалот, деструктивен тренер, автобус . Но кога Пеп го прави тоа, тоа е фудбалска револуција.
А коа сме веќе кај Мурињо и Челзи, сеуште мислам дека се дебело преценети сезонава, особено за битка на два фронта.
Зашто преценети, у кој смисол?